Kedimiz bu mama yüzünden öldü ismini nasıl öğrenebilirim dört yapraklı yonca kedi maması deyince çıkıyor ama ismini kimse söylemyo?

Google'dan bakıp yazabilir misiniz Ben araştırdım Mito diye geçiyor emin değilim biz çok mama kullandı kedimiz için en son buna geçiş yaptık güzel yiyor diye sanırım bunda bağımlılık yapan maddeler varmış birçok hastalık çıktı ve sonda öldü kurtaramadık bilmiyoruz da bir mama hastalık yapar mı tarzında konuşup durmayın veteriner hekimimiz bu konuda çok iyi ve çok tercih edilen bir veteriner hekim çok iyi araştırdı bizim için mama yapmış ve birçok kişi de bu mamayı kullanıyor?

Kedimizde çıkan hastalıkları

Kalp hastalığı

İleri derecede kansızlık

Karaciğer yağlanması

Böbrek yetmezliği

Obezite

En en son karma aşılı olmasına rağmen enfeksiyon kaptı ve bu hastalıklarda mevcut olduğu için maalesef savaşamadı ve Melek oldu ben bulamadım ismini öğrenip yakın çevreme hem de sosyal medyadan uyarmam lazım ama kimse söylemiyor çünkü açıktan satılan bir mama yardımcı olacak var mı?

Kedimiz bu mama yüzünden öldü ismini nasıl öğrenebilirim dört yapraklı yonca kedi maması deyince çıkıyor ama ismini kimse söylemyo?