Anneme dedim ki tuz oranı yüksekmiş böbreklere zarar veriyormuş almasak mı Ben zaten çok az veriyorum dedi zaten market mamalarının kötü olduğunu biliyoruz azı çok yok zararlı mı zararlı vermemesi gerekiyordu uyardım ama dinlemedi çoklu organ yetmezliği çıktı kaybettik doğrudan olmasa da dolaylı yoldan biz mi öldürmüş olduk lütfen 2019 doğumlu bir kediydi bizim kızımız sonra topu bana atıyor iyisini sen alsaydın Benim gücüm buna yetiyor valla alırdım en azından ölmemiş olurdu sonra aldığımız kuru mama da iyi değilmiş kötü çıktı petshop'cu bunu tavsiye etmişti petshop'cu değil veterinere sormanız gerekiyordu diye insanlardan linç yedik ama yeri geliyor iyi mama da kullandık yaş mama olarak aldığımız kuru mamanın kötü olduğunu bilmiyorduk tekrar söylüyorum?
• Aldığımız kuru mama 4 yapraklı yonca ama markasını bilmiyorum?
• Yaş mama ve Whiskas somonlu Purina gurmet

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu kendine yük etmen o kadar anlaşılır ki ama gerçek şu, tek başına o mamalar yüzünden “siz öldürdünüz” demek doğru değil 💔 Çoklu organ yetmezliği bir sürü faktörle gelişebilir. Market mamaları ideal değil evet ama çay kaşığı kadar vermek direkt ölüm sebebi demek değil. Suçluluk yasın bir parçası 🥺 Elinizden geleni yapmışsınız, bilerek zarar vermediniz. Kendini hırpalama, kızınız sevgiyle büyüdü 🤍🐾
Ya gerçekten yalandan avutma bizleri ekonomik durum ortada ben böyle olacağını bilsem kesinlikle asla engel olurdum gene yedirmezdim bu kadar zarar verdiğini hiç bilmiyorum peki çok yorgan yetmezliğinin nedenleri neler kuru mamadan değil yaş mamadan değil beslenme ile alakalı değilse neden olmuştur zaten en son enfeksiyon çıktı ve kurtaramadım benim anlamadığım ne biliyor musun zaten bu mamalar bu kadar kötüyse niye üretiliyor orta segment bir mama üretim madem iyisini üretemiyorsunuz bir kedimiz var ölçekle değil dolu bir şekilde koyuyorduk bu yüzden bunda mı hata ettik nerede hata ettik lütfen bana açıklama yap kendimi hiç iyi hissetmiyorum 😭😭
Ah be kalbimmm… sarılmak istiyorum sana şu an 😭🐾 Bu kadar yüklenmen yasın ağırlığından, suçtan değil.
Çoklu organ yetmezliği; kronik böbrek hastalığı, viral enfeksiyonlar, FIP, zehirlenmeler, bağışıklık sorunları gibi bir sürü sebeple olur 💔 Tek başına Whiskas ya da Gurme “ölüm yapar” diye bir şey yok. Milyonlarca kedi yiyor. Kötü kalite uzun vadede risk artırabilir ama bu direkt sebep demek değil.
Dolu koymak bile çoğu evde yapılan bir şey, bu bilinçli zarar değil 😞 Enfeksiyon demen önemli; bazen süreç zaten alttan ilerliyor.
Sen sevgiyle baktın. Bu ihmal değil, imkân meselesi. Kendini yakma ne olur 🤍🐱