Annem sabahları kedimize bu yaş mamadan veriyordu çay kaşığı az bişey ama organ yetmezliğinden öldü onu suçluyorum normal mi?

Anneme dedim ki tuz oranı yüksekmiş böbreklere zarar veriyormuş almasak mı Ben zaten çok az veriyorum dedi zaten market mamalarının kötü olduğunu biliyoruz azı çok yok zararlı mı zararlı vermemesi gerekiyordu uyardım ama dinlemedi çoklu organ yetmezliği çıktı kaybettik doğrudan olmasa da dolaylı yoldan biz mi öldürmüş olduk lütfen 2019 doğumlu bir kediydi bizim kızımız sonra topu bana atıyor iyisini sen alsaydın Benim gücüm buna yetiyor valla alırdım en azından ölmemiş olurdu sonra aldığımız kuru mama da iyi değilmiş kötü çıktı petshop'cu bunu tavsiye etmişti petshop'cu değil veterinere sormanız gerekiyordu diye insanlardan linç yedik ama yeri geliyor iyi mama da kullandık yaş mama olarak aldığımız kuru mamanın kötü olduğunu bilmiyorduk tekrar söylüyorum?

• Aldığımız kuru mama 4 yapraklı yonca ama markasını bilmiyorum?

• Yaş mama ve Whiskas somonlu Purina gurmet

Annem sabahları kedimize bu yaş mamadan veriyordu çay kaşığı az bişey ama organ yetmezliğinden öldü onu suçluyorum normal mi?