Genelde kitaplarıma dadanmayı çok sever ve diğer kedileri pek istemese de belli etmez. Arkadaş olabilirler ama benim kedin biraz abazandır, dişi köpeğe bile sulanır ona göre ver
Kısır değil ve kısırlaştırmam. Zaten benim kedi hybrid. Yani yarı ev yarı sokak kedisi. Gündüz yemeğini yer, dışarıya çıkar akşama kadar takılır sonra eve döner, akşam yemeğini yer ve yatar. Evin içinde beslemiyorum. Ev müstakil bahçede veya çatı katında yatar genelde. Ara sıra eve de aldığım olur ama uzun süreli değil
Tamam bırak, gözüm üstünde olur. Şu minik haline bakıp kızmak bile zor. Küçücük ama enerjisi büyük belli ki. Sen işini hallet, ben biraz severim, sakinleştiririm. Böyle bakınca insanın içi yumuşuyor zaten. 😅
Ayy sarman Allâh kolaylık versin. 10 kedim var, sarman kadar evin içine eden yok.
0
9 Yorumla
Soran
4 ay
Vallahi çok zor asla yerinde durmuyor asla ama iki dakika oturduğu yok eskiden de sarman besledim de o asla böyle değildi hep miskin miskin yatardım bu deccal çıktı ya
Ben uyurken birisi yüzümden koşarak geçmiş, acısı ile uyandım ama o dönem o kadar yorgundum ki geri bayıldım. Sabah uyanınca yüzüm tam ortadan yarılmış🥲 Bu yaralarda Bactroban krem kurtarıcı. İz falan kalmadı, bebek poposu gibi yaptı. Ayrıca kedi aknesine çok iyi geliyor, çene altında siyah noktalar görürsen sür, bir haftaya hepsi geçiyor.
Emaneti teslim aldım tamamdır 😂🐾 Şu küçüklüğe bak ya kalbimi tost yaptı resmen. Göz çizmiş ama o patiye bakınca insan “tamam affettim” moduna geçiyor zaten 😼💛
Şimdi ben bunu battaniyeye sarıp mırıl terapiye alırım. Süt değil uygun yavru mama veririm haberin olsun, veteriner Gökçe iş başında 😎🩺 Balköpüğü de buna ablalık yapar. İşini hallet gel ama gecikme, bağımlılık yapar bu minnoş 🥹🐱✨