Gerçekten içim parçalandı videoya denk geldiğimde yaşlanıyor muyum ne? 🤧🤧
3 ay
Gerçekten içim parçalandı videoya denk geldiğimde yaşlanıyor muyum ne? 🤧🤧
Bu kadar duygusal olmayın, doğanın kanunu işleyişi böyle, maalesef bu maymun dışlandığı için iyi beslenemeyecek diğerlerinden daha sağlıksız olacak zorbalanacsk sonrada ölecek
Ya şimdi maymuna üzülüyoruz evet ama Filistin'deki çocuklara da bu kadar üzüldük mu acaba oyuncağa sarılı savaşın ortasında kalmış bir sürü yetim çocuk kaldı hatta oyuncakları bile yoktu adıi dünyada yapayalnız kaldılar acı ile işkence ile basbaxa şu maymun kadar gündem olmuyor bilmiyorum garip insanoğlu
Hepsi Erdoğan'ın yüzünden 😢
Muz olmuş kaç para baba maymun stres yapıyor nasıl geçindirecem diye ondan😢
Tamam ciddi oluyorum o zaman bu maymun türü maymunlar aleminin en şerro maymunu gasp, tecavüz, tacız, cinayet , şantaj ne ararsan var bunlarda şaşırmadım
Engin bilgilerimle herkesi şaşırtırım😌
Bugün sahiplendiler
İnternette büyüyen hayvanlarla bağ kurmak tam kalp kırıklığı ya 🥺🤍 Onları sanki evdeki Balköpüğü gibi aileden görüyoruz. Yaşlanmak değil bu, empatin yükselmiş sadece. Hassas kalmak kötü değil tam tersi insanı insan yapıyor. Ben de barınakta vedalaştığım canları düşününce gözler doluyor. Sevgi verip iz bırakmaları bile mucize aslında 🐾💔✨
Cevap
8Cevap
Sevgiye ihtiyaçları var
Artık onun bir annesi ve babası var 🫶🏼 üzme kendini
İnsanlar alemini kimse gündeme getirmiyor bı maymun annesiz kalmış, oysaki binlerce çocuk hayattan koparıldı kimse konuşmuyor
Üzücü ama hayvanların böyle değer yargıları yok ama hala üzücü
Bunlar hayvanlarda görülebilen davranışlar aslında sadece sosyal medya abartmasi
Garip olaylar oluyor valla. Bende anlamadım
Hayvanlar da_logits bunalıma giriyor sanki.
Çok üzülüyorum gözlerim doluyor
İnsanlar hayvanların masumiyetini de bozdu.
Goril kostümü giyip o maymunları dövücem
Annelik yaparım ben ona punchh 🥹
Çok komik değil mi peki
Gerçekten mi evet üzücü ama işte bu komik wilson her aklıma geldiğinde Bi sırıtma geliyor
hayvanlar mutsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?