Aynen kızların bazen dinlemez ya 😂 oruç tutması konusunda seni dinlemiyor olabilirdi ama hamile olduğu kesin değil herhalde 🙃 veterinere götürsen iyi olur
Bu sarmanlar çok haylazlar daha psikopat olmayanını görmedim anca böyle hamileyken durulur zaten 😀 ... benim dişi tekirim vardı ama kactı evden bulamadım özledim kızımı
Melike senin kız tam “annelik içgüdülü drama queen” moduna girmiş 😂✨
Hamile kediler kesinlikle aç kalmamalı, hele uzun süre asla. Oruç falan yok onlara 😼 Sık sık ama az az mama ver. Suyu hep yanında olsun. İştahı azalırsa, halsizleşirse ya da kusma ishal artarsa direkt veterinere göster.
Bu arada göbeği çok tatlı, ben ekrana sarıldım resmen 😻💕
teşekkür için yazmadım, ne demişler olaya nerden baktığınla alakalı günümüzde dini değerlere alanen gerçekçi bir sürü saldırı varken bundan bir anlam çıkarmak BANA GÖRE anlamsı (z). Herkesin kendi düşüncesi. İyi günler dilerim.
Ki diğer dediklerinde haklısın zaten ben oruç kavramanına bir saldırıda bulunmamisim bişey yapmamisim bende oruç tutan bir insanım öyle bişey olsa kendimede mi hakaret ederim insanların kalplari kötü.
bu kadar anlatmana gerek yoktu anlattıkça yanlışı kabul ediyormuşsun gibi oluyor , farkında değilsin bayağı etkilenmişsin sen.. Bu kadar içine işlediyse söyle modlara kaldırsınlar soruyu. rica ederim.