Bir canlının başını okşarken gösterilen şefkat, sizce en çok kimde etkileyici duruyor? Merhamet mi çekici, yoksa o merhametin kimden geldiği mi?

Bir canlının başını okşarken gösterilen şefkat, sizce en çok kimde etkileyici duruyor? Merhamet mi çekici, yoksa o merhametin kimden geldiği mi?

Bence mesele kadın ya da erkek değil. Hayvanlara karşı şefkatli olan herkes zaten bir adım öne çıkıyor. Çünkü o şefkat sahte olmuyor, insanın içinden geliyor. Bir canlıya merhamet gösterebilen biri güven verir. İlgi çekici olan cinsiyet değil, o yumuşak taraf.
Hayvan sever erkekler kızlara çok çekici geliyor en azından özellikle bana çünkü şöyle bir şey var gözümde bir kediyi alıp sevmesi öpmesi çok tatlı bir görüntğ oluşturuyor ayrıyetten yapımız gereği eş seçimlerinde ilkel ve dürtüsel olarak evcil hayvanı bebek yerine görüp o hayvana karşı davranışlarından baba adayı olarak tatlı hisler oluşturabiliyoruz
Merhamet insanın genine kodlanmış bir şey bence bana o kdr normal geliyor ki erkek de olsa kadın da olsa aşırı ilgimi çekmiyor olması gereken o zaten. soruya net yanıt Çekici olan merhametin kendisidir kimden geldiyi değil
🙏🙏🤌
Bence cinsiyet hiç önemli değil, merhametin kendisi çekici 💕
Kediye, köpeğe gerçekten içten sevgiyle dokunan herkes güzel görünüyor gözüme.
Ama itiraf edeyim, hayvansever erkek görünce de “hmm potansiyel good boy” radarı hafif bi ötüyor 😌🐶
Yine de en etkileyici olan, gösteriş için değil alışkanlıkla, doğallıkla seven insan 💫
Cevap
11Cevap
hayvan sever insanı ilgi çekici bulmam
Bence erkek mizaç olarak daha sert görmeye alışkın olduğumuzdan , bir hayvanı sevme ihtimali daha düşük geliyor.
Teşekkürler
Kedi sevmiyorum ben.. ama abim 4 kedisini aldı yavaş yavaş alışıyorum gibi. Benim sorunum gözleri gözlerime bakınca tuhaf 😐 oluyorum
Ve pati atıyorlar
Hayvanları sevmeyen insanları sevemez Lalala evet 👏 öyle ama kediler 🐱 pati atınca ürküyorum:/ uslu tatlı kedi olunca ise öpücüklere boğuyorum seviyorum 🫶 yeterki canımı acıtmasın
Bazıları biraz yaramaz olur kedilerin 😀
Evet bizde misal bir tanesi 8 haftalıktı ordan oraya atlıyor, masaya çıkıyor bizle yemek yiyordu evet çok tatlıydı ama bir tanesi vahşiydi çok ama şimdiki de çok şirin 🥰 hep saklanıyor yeğenimden hehe
Maaşallah ona. O kadar kedi gece uykunuzu etkilemiyor mu?
Yok o hep uyuyor ama bebek uyuyunca dolaşıyor evde sonra yemek yiyor ama çok uslu bu🫶
Maaşallah.
Evet :)
Çekicilikle alakası yok, hayvanlara karşı merhametli yaklaşmak her insana yakışır bunun bir cinsiyeti yok
Teşekkürler
Rica ederim
Merhametin sahibinde oluyor o çekicilik cinsiyet farketmeksizin
Teşekkürler.
Rica ederim
Bana göre erkek hayvan seven erkek merhametlidir dikkatimi çeker
Cevap için teşekkür ediyorum. 🙏
Rica ederim
Hayvanları sevsinler zarar vermesinler de gerisi önemli değil
Teşekkürler
kadınlar daha ilgi çekici neticesinde erkeklerin geçinemediği tek canlı kadınlar ya :DDD
:D
Hayvanları sevsinlerde kim nereye çekiyorsa çeksin ula
Çok doğru da.
Hayvan seven insanlar dikkat çekiyor bunun kadını erkeği yok
Hayvan: bne ne alaka?
İbme derken
Şimdi anladım ya. Tamam 👍
Merhamet her insana yakışıyor ✨
Kesinlikle.
Bunun cinsiyeti yok merhamet herkese yakışır
Günaydın, teşekkürler
Günaydın rica ederim
Bu devirde ikisi de dikkat çekici
Teşekkürler
Bence kadınlar
Günaydın, teşekkürler.
Rica ederim günaydın
Genel olarak aşırı hayvan düşkünü olmak itici.
Teşekkürler.
Hayvansever erkekler ilgi çekici.
Hayvanları sevsinler yeter
İkisi de değil. Benim için kıstas değil.
Kadınlara göre erkekler, erkeklere göre kadınlar.
Erkekler daha dikkat çeker
Erkekler
Teşekkürler
İkisi de itici.
Fark etmiyor
erkeklerde bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?