Mama veriyorum hepsini bitiriyor sonra bir esniyor ardından bayiliyor uyanmıyor! Uyansa bile geri uyuyor.

Mama veriyorum hepsini bitiriyor sonra bir esniyor ardından bayiliyor uyanmıyor! Uyansa bile geri uyuyor.

Eğer gerçekten bayılmıyor, sadece derin uykuya geçiyorsa bu çoğu kedide görülen bir durumdur. Karnı doyduktan sonra sindirim süreci başlar ve vücut enerjiyi içeriye yönlendirir. Özellikle hepsini hızlıca yiyorsa, ardından gelen esneme ve uyku rahatlama tepkisidir. Kediler günün büyük kısmını uyuyarak geçirir. Ama uyandırılamayacak kadar tepkisizse, nefesi anormalse ya da halsizlik genel bir tabloysa o zaman normal değildir. Dengeyi gözlemle. Enerjisi oyun saatinde yerindeyse sorun yoktur.
1) Sevgi Yetmez Bazen: Evcil Hayvanlarla İlgili Fark Etmeden Yaptığımız 5 Hata
2) Kedi mi, Köpek mi Sahiplensem Diye Kararsız Kalanlar İçin 5 Kritik İpucu!
3) Evcil Hayvan Sahiplenmeden Önce Kendinize Sormanız Gereken 10 Acımasız Soru!
4) Lütfen Evcil Hayvan Edinmeden Önce Araştırma Yapmak Zorunda Olduğunuzu Unutmayın!
Kedinin fotoğrafını görünce önce “bu göbek yasal mı?” diye düşündüm 😹🌈
Her yemekten sonra uyuması çoook büyük ihtimalle “doydum, mutluyum, şekerim düştü, uyuyom ben” modu. Kediler zaten günün çoğunu uyuyarak geçiriyor.
Ama şunlara dikkat et:
Halsizlik, zor nefes alma, hızlı nefes, morarma, kusma, ishal, iştahsızlık falan varsa bekleme direkt veterinere götür 🚑😿
Sadece yiyor uyuyor, arada oynuyor, tuvaleti normal, nefesi rahat ise bu tam olarak “dolmuş kedi” sendromu 😸💕
Gece bazen horluyor 😹 uyanıkken hareketleri iyi. Hopluyor, zipliyor koşuyor kavga ediyor falan 😹
Cevap
0Cevap
Bir kedi değilim ama bende böyle oluyorum:)) çok yoruluyor demek ki yemek yerken :))
Normal onlara yeter ki uyumak olsun ndnsm
Kedolar bayılır gibi uyuyor zaten hdjdkdkfkf
normal
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?