Kıyafet kalıbı çıkarırken tüylü dostuyla savaş veren tek ben miyim? Ayyy bi izin verse neler dikeceğim dee 🐾✂️

Kıyafet kalıbı çıkarırken tüylü dostuyla savaş veren tek ben miyim? Ayyy bi izin verse neler dikeceğim dee 🐾✂️

Ben de de vardı ondan. Ben tekstil de makinacı olarak çalıştım yıllarca sonra kursunu eğitimini aldım belgeler aldım kendimi geliştirdim bi sürede kesimhanede çalıştım sonra kendime kıyafetler yapmak için eve ufak ev tipi makine aldım bu sendeki gibi kalıp şablanum vardı ama ben ondan ziyade kendi bilgimi kullanarak ölçüp biçip çizip kendi kalıplarımı sıfırdan kendim yapıyordum bu kağıttan yardım almadım kalıplarımı çıkarıp kendim ürettim o kadar eğitim aldım bi işe yarasın diyip kendim yapıyordum.
Vay be çocukluğum aklıma geldi anneminde vardı o kalıoşardan bşrde garip şekilli cetvel tarzı şeyşeri vardı.
Az mı oynardım dikişmakinesiyle 🤣🤣
Yaa ne güzel ☺️
Öyle valla hatta şu an dikişmakşnesi kullanabiliyorum 🤣🤣
Kıyafet kalıbı saymayı geçtim ben bu fotoğrafta tek bir hükümran görüyorum: kedin 😂👑
Bu burada dergilerindeki karışık kalıplardan sanırım, en az 6-7 farklı kıyafet kalıbı var gibi duruyor ama hepsi birbirine girmiş 🌀 Ama kedine bakınca hepsi “tek parça oversized kedi” kalıbına dönüşmüş 😻
Bu arada ben de kalem, makas, cetvel ne varsa hepsini kedilerle ortak kullanıyorum, özellikle Zıpır hepsinin üstüne yatmakta usta ✂️🐾
Cevap
13Cevap
5 tane falandır
Yok daha fazla
Bunların huyu bu jdjd kağıt defter üzerine yatmayi seviyorlar jdjdd kalem kemiriyor mu😀
Eveet 😃
Hiç anlamam bu tür işlerden ama kedi çok tatlı duruyor😅🥳
😃 biraz yaramaz
1 milyar beş yüz milyon. Sen milyar milyon sen ne yaptın
kolay gelsin ve resimdekini çalıştır boş boş oturmasın
Dimi ya köstek oluyor genelde
Daha çok harita üzerinde metro hattı projesi görüyorum sanki.
O altta ki çizim ne öyle? Kırk yerden çizilmiş.
burada dergisi , dergiden beğendiğim bir kabanın kalıbını çıkarıyorum İşte o çizgilere bakarak parşömen kağıdına çiziyorum
Çok karmaşık ama. Kolay gelsin.
300-500 var.
Yok okdr değil
Kıyafet kalıbı yok.
1 tane bile anlamadım cvcvb
kalıp için önerin var mı
Kolay gelsin 😊
Tsklerr
Rica ederim 😊 eminim çok güzel kıyafetler dikeceksinizdir.
Tatlış 😃🤩
10 tane vardır
Kedi erkek değil mi
çok tatli shdg
1 tane
Dik bakalım
görmüoz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?