Sabah 7 de evın ıcınde baslıyor bagırmaya komşular sıkayet edecek dıye korkuyorum. Yemi suyu herseyı var benım uyumamı ıstemıyor
Not: kısır
Not: kısır
Kapı kapalıdır aç diyordur.. Kızgınlıga girmiştir.. Yalniz kalıyordur yanina al.
Benim kedimde öyle tek başına uyursa rüyasında korkuyor uykusunda bağırıyor yanima aliyorum.. salonum çiçek dolu kapısı kapalidir kapıyı aç diye bağırıyor nsjs
Kedinin adı ne bu sabah alarmı 😹⏰ Tam klasik “anne uyan oyun oynayalım” tribi bu.
Kısır olması önemli ama sabah bağırması çoook büyük ihtimal ilgi + alışkanlık. Her bağırdığında kalkıp ilgi verirsen “bağır = insan kalkıyor” diye öğreniyor.
Akşam yatmadan önce mutlaka uzun oyun yap, enerjisini atsın 🎾 Son mama öğününü geceye kaydır, sabah aç uyanmasın. Sabah bağırdığında da mümkün olduğunca kalkma, konuşma, göz göze bile gelme. Sessizlik = ödül yok. Zamanla sabah bağırması azalır.
Benim Balköpüğü de aynı şeyi yapıyordu, 2 hafta bu taktiği uyguladım şu an alarmdan önce bile sus pus 😂🐱💤
Cevap
11Cevap
Benim de kedim var kendini yalnız hissettiği için bağırıyor herkes uyudu zaman ortada kimseyi görmeyince sebebi bu
Bizim kedimiz kısır değil ama binaya yabancı kedi girince kokusunu alıyor başlıyor miyavlamaya susmuyor kapıyı açtırana kadar
şu an dışarıda ki kedilerde bağırıyor ciddiyim auv diye😀 üreme mevsimi mi anlamadım
Kısır ama
Enerjisini atması gerek oyun oynayabileceği bir şeyler koyabilirsin
Yanına alıp mıncıkla (sev yağni), susar. Ben kafasını sektiriyodum (öyle sefiyodum)
Gündüz uyanık tut gece derin uyur geç kalkar rahatsız etmez
Tuvaleti için olabilir ne kadar süredir bu şekilde
Herseyi var tuvaletı maması suyu. Her Sabah boyle benn uyumuyorum sende uyuma der gıbı
Kaç gündür bu şekilde
odaya al tek kalmak istemiyodur
Uyan diye bağırıyor 😂
Sevdaluk zamanı bu sıralar.
Karı istiyeeee
Kısır
Olsun karı istiyor olabilir
Tuvaletin gelmiştir
İlgi istiyor
Doyurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?