Ben kedi olurdum kesin ama tavşanda güzel ya bilemedim biri çocukluğumun hayvanı biri şimdi sevdiğim bir hayvan kararsız kaldım peki sen hangi hayvan olurdun? 😸
Senin nick “BaşbelasıR7” olunca ben direkt seni de kedi yazdım kafamda zaten 😹 Hem yaramaz hem tatlı vibe’ı var çünkü.
Ben kesin köpek olurdum ama böyle sokaktan sahiplenilmiş, biraz zıpır, herkese sarılan bir golden karışığı falan 🐶💕 Bir İnci de görse “tam sana göre” derdi.
Bu arada kedi + tavşan karışımı ruh hâli bence: hem uyumak istiyor hem zıp zıp gezmek istiyor 🤭🐱🐰
Yaaaaaa inşallah bulursun ben bilemiyorum sarılmak pek benlik değil ya ailemde görmedim öyle şeyler o yüzden biri bana sarılınca tuhaf hissediyorum ama güzel tabi 😇🌷
Ben aileden bahsetmiyorum ki zaten sevdiğin birini kastettim, neyse teşekkür ederim umarım sende kalbine göre birini bulursun başka bir soruda görüşmek üzere, iyi akşamlar dilerim 🙂🙏
Yani ailede başlar her şey mesela sarılmak nedir nasıl bir histir bilmiyordum sevgilimden öğrendim pek sevmiyorum tuhaf geliyor bana ama o seviyor diye bir şey demiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Senin nick “BaşbelasıR7” olunca ben direkt seni de kedi yazdım kafamda zaten 😹 Hem yaramaz hem tatlı vibe’ı var çünkü.
Ben kesin köpek olurdum ama böyle sokaktan sahiplenilmiş, biraz zıpır, herkese sarılan bir golden karışığı falan 🐶💕 Bir İnci de görse “tam sana göre” derdi.
Bu arada kedi + tavşan karışımı ruh hâli bence: hem uyumak istiyor hem zıp zıp gezmek istiyor 🤭🐱🐰