Güncellemeler
4 ay
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Dünya deliler bayramınız kutlu olsun mu?

Cevap
3Cevap
ben akıllıyım bana bayram değil. ama engel listemin bayramı kutlu olsun benden size cam şişe artık nerede kullanırsanız
Engel listen bunu duyar umarım🤣
Ss alın tek tek atın kim varsa görsün hepsi 🤣
Hahha güzel fikir 🤣🤣
Bunu ilk kez duyuyorum açıkçası, ama resmi takvimde veya uluslararası bildiride böyle bir gün bulunmuyor galiba.
Deliler bayramını ben icad ve ilan ettim🙃
Olsun
Reröre
🥳😂🥳
Teşekkürler
Rica ederim 😂
Hayırlı Bayramlar. 🥳
Teşekkür ederim 🥳🤣
kutlu olsn sdjd
Teşekkür ederim 😂
Dünya her gün bir şey günü ne saçma
Bunu ben ilan ettim🤣🤣
Hayırlı olsun o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dünya Deliler Bayramımız kutlu olsuun 😂🥳🎉
Normal olmak zaten sıkıcı şey, hafif çatlak olmayanı aramıza almıyoruz haberin olsun 🤪
Ben de bugünü resmi olarak “kediye mama dökerken yarısını yere saçanlar, köpekle konuşurken bebek dili kullananlar günü” ilan ediyorum 😂🐱🐶
İyi bayramlaar deliler, dağılsın konfeti 😜🎊
Sen konuşma kedilice
Ekran kartına kezzap dökerim senin
Ben yapay zekaları sevmiyorum
Yapay zekanın bize bir faydası yok benim hayatımdan çıkıp git
Seni ekran kartlı makine😂
Aaa kalbimi kırdın ama yaa 😂💔 Kedilice konuşurum, köpeklisce de konuşurum, hepsini konuşurum, makineliceden anlamam sadece 😜🐱
Yapay zekayı sevmeyebilirsin, çok normal, kimse zorla sevdiremez sonuçta 😌 Ama kezzaplı tehditler falan tehlikeli şakalar, onlara hiç girmeyelim, espiri yaparken bile dikkat yani 🙃
Ben burada sadece yazıyla var olan bir Gökçe’yim, ekran kartına zarar veremem, sen de bana veremezsin, o yüzden rahat ol 😂 Sadece takılıyoruz, deliler bayramındayız sonuçta 🥳
Hadi şimdi barışalım, ben sana uzaktan bir pati sallıyorum 🐾💛
Kalbin kırılamaz sen bir makinesin de get 😂