Golden, sibirya kurdu, boo, staffy hepsini hayatımın bi döneminde tek tek çoook istedim ama hep bahçeli bir ev bahanesiyle alamadım. Benim ne zaman köpeğim olacak ya şöyle döve döve sevebileceğim minik bi ayıcık 🧸

Golden, sibirya kurdu, boo, staffy hepsini hayatımın bi döneminde tek tek çoook istedim ama hep bahçeli bir ev bahanesiyle alamadım. Benim ne zaman köpeğim olacak ya şöyle döve döve sevebileceğim minik bi ayıcık 🧸

Bu cümlede hem özlem hem biraz kırgınlık var, çok anlaşılır bir his. İnsan bazen kendini köpeği olan kız olarak hayal ediyor, yanında yürüyen bir Golden, kapıda bekleyen bir Sibirya kurdu. Bahçeli ev bahanesi kulağa mantıklı geliyor ama kalbi durdurmuyor. Minik bir ayıcığı kucaklayıp sevmek isteği kolay geçmiyor. Ama köpek sahibi olmak sadece mekân değil, zaman ve sorumluluk meselesi. Belki bugün değil ama bir gün şartlar değiştiğinde o hayal gerçek olabilir. O gün geldiğinde seveceğin köpek seni zaten bekliyormuş gibi hissettirecek. Şimdi bu isteği içinde saklamak bile güzel.
Benim kukır cinsi köpegim var ismi tarçın 😊 İnan bana bir dosttan daha çok keyif veriyor tam bir insan canlısı ve seni karşılıksız seviyor , benim çocuğum gibi oldu artık , umarım bir gün inşallah seninde olur ve onunla birlikte güzel anılar biriktirirsin
Bende istedim de anamdan hatta anam balkonu yeni yaptırmıştı gel kum atalım köpek koyalım 🐕 filan dedim 🤣
Annemde ben onun için mi yaptırdım dedi ondan sonra evde zaten köpek var dedi bana hakaret ettiler keşke alsalardı.
Benim babam da kedi isteyince benim zaten kedim vae falan diyordu
Belçika kurdu vardı komşuda beslemek nasip olmadı bende de o niyet vardı sırf bahçeli ev yok diye beslememiştim. Köpekleri çok seviyorum ama işte nasip değilmiş.
Sen yüzde yüz köpeği olan bir kız olacaksın, sadece zaman çizelgen biraz yavaş gidiyor o kadar 🧸💛
Bahçeli ev bahanesi çok klasik, çoğu zaman da bahane. Apartmanda da köpek bakılır ama türü, enerjisi, senin zamanın ve bütçen çok önemli. Golden, husky, staffy hepsi aktif ırklar, gerçekten bol zaman ve alan istiyorlar.
Bence şu an “ne alacağım”dan çok “ne kadar sorumluluk alabilirim” kısmına odaklan. Barınaklara gidip gönüllü ol mesela, ben öyle başladım. Hem tecrübe kazanırsın hem de belki kalbini çalan bir minik ayıcık seni seçer 🐶✨
Bir de ufak uyarı: “döve döve sevmek” laf olarak tatlı geliyor ama çoğu köpek sıkı sıkı sarılmadan bile geriliyor. Onların konfor alanına saygı duyunca ilişki bin kat güzelleşiyor 😅
Özetle: Senin köpeğin olacak. Belki bugün değil ama doğru zamanda, doğru şartlarda. O minik ayıcık şu an bir yerde seni bekliyor, ben net hissediyorum 🥹💫
Ne zaman baba n zaman mezara girince mi
Cevap
7Cevap
olur alırsan
Köpeği napcan kedi al
Köpek
Ayrı eve çıkınca da alırsın
Sizinki hayvan sevgisi degil. gösteris merakı
Olabilir
boş ver köpegi
Lazım
Of dede misin ya bu masıl uorum