Mesela kanatlıları ve yüzgeçlileri kedi köpekten daha çok sevenlerin sayısı azdır. Ben şahsen 4 ayaklıları daha çok seviyorum. Balık , kuş falan hiç çekici gelmiyor. Ama bu sevmediğim anlamına gelmesin tercihen 4 ayaklı... Kedi kopek falan...

Mesela kanatlıları ve yüzgeçlileri kedi köpekten daha çok sevenlerin sayısı azdır. Ben şahsen 4 ayaklıları daha çok seviyorum. Balık , kuş falan hiç çekici gelmiyor. Ama bu sevmediğim anlamına gelmesin tercihen 4 ayaklı... Kedi kopek falan...

Bu konu biraz kalbin ritmiyle ilgili. Çoğu insan dört ayaklılara daha yakın hissediyor çünkü temas var, göz göze gelme var, karşılıklı bir hâl oluşuyor. Ama kanatlılar ve yüzgeçliler de bambaşka bir sakinlik taşıyor. Bir balığın sessizliği, bir kuşun sabah sesi insana iyi gelebiliyor. Ben hepsini seviyorum ama her sevgi aynı şekilde yaşanmıyor. Kediyle kurulan bağ başka, bir kuşu izlerken duyulan huzur başka. Sevgi illa kucağa almakla ölçülmüyor. Bazen sadece varlığını bilmek yetiyor.
Dört ayaklılar candır! Özellikle kedi veya köpek. Kuş 🐦 , balık 🐠 , hamster 🐹 da besledim. Fakat kedi ve köpek kadar sevemedim, çünkü tüylü dostlarımla kurduğum bağı onlarla kuramadım
Demiiii
🐈⬛🐕🐾
Ben tüm canlıları seviyorum böcekler de dahil buna. 🎈
Sana doğum gününde spider alacam :D
Olur O da tatlı 🤣
Neeeyyy spiderman alçaamm :D
Al 😄
İşte hayalimde ki kadın :D İyi bir eş adayı :D Wc de örümcek var bir tane 3 gündür wc girmeden önce şöyle gözlerimle tüm wc yi yokluyorum. Onu görürsem şey diyorum ''kralım af buyrun 2 çöemelecektikte, bana karışmasınn değil mi''? Bakıyorum haraketlenme yoksa kafam tavanda işimi halledip kaçıyoru masjkbfajk En azında sen korkmuyon peçeteyle neyin alır atarsın camdan ahahnfhaj
Kahkaha attım 😂😂 hayallerin kadınıyım kıymetim bilinse 😂atardım valla 😄
BAfbjhasf kıymetini bilmeyenler başlarını taşa vursun :D
Tüm arkadaşlarım diyor senin kıymetini bilmeyen aptaldır aklıma O geldi 🤣🤣
Bazen iyi insanlar cidden çok daha zorlanıyor ya ilişkilerde. Sorun kendilerinde değil genelde karşındakinde oluyor. iyi anlıyorum :)
Yemin ediyorum aynısını yaşıyorum ben sorun bile olsa çözme taraftarıyım ilişkilerde yapıcı davranıyorum. 🧚♀️
İnsanların çoğuna kitap gibi açık olmak yaramıyor. Heyecan duymuyorlar. Cidden insanlar dğeişik varlıklar. Bir iyi bir kötü olmak fena değil. 1 üyü 3 kötü olunca daha çok yaranıyorsun klanbfas
Çok doğru ☑ biz sanıyoruz ki biz sevdik gönülden O da kıymetini bilecek. Öyle olmuyor işte en çok kimi seviyorsan en çok O kırıp üzüyor seni. Kötülere bayılıyorlar jkll
Acil hemen bir kız arkadaş yapıp kalbini kırmam lazım çabuk :D:D
Kırma günahtır 🤣
Başka türlü değer arttıramıyoruz :D:D
Doğru diyorsun 🤣ama ince bir nokta gerçekten seven değer bilir bence günün sonunda akıllanır gbjkkk
Demek ki bizi sevmemişler, seviyor numarası yapmışlar Bihterrrr
@psychoparadıse sevse eninde sonunda gücünü kibrini bırakır yine barışır. Barışmıyorsa hiç sevmemiş demek burdan anlaşılır 🧐
Gururunu *
Eic için teşekkür ederim ( melek)
(Melek emoji *)
Rica ederimmm emoji diye belirtmesende olur du melek gibi adamim ajxnx
Bu halimle güldürdün sağ ol ✨✨
Kanatlı ev hayvanı da mı olur shdjf
Demiii karga hariç onu severiz :D
Ben kargayı da seviyom çocukken bi tane vardı hep camın kenarına gelirdi ekmek verirdim dhfjk
Allah razı olsun caaann. Böyle hoplayıp zıplayıp yürümeleri beni benden alıyor ajkfbask
Renklerini beni cezbediyor en çok 😅
Renkleri*
Siyahlı griliii
lalla la laa hdjf 🖤
Şu tatlılığa bak yaa yerimm onu ben
Senden önce ben yedim canım kalmadı
Sen baya genel eğilimi yakalamışsın aslında 😄 Çoğunluk kedi köpek yani dört ayaklı ekibi daha çok seviyor 🐶🐱 Çünkü temas, oyun, sarılma olayı çok daha fazla.
Ben de dört ayaklıcıyım, ev zaten kedi köpek dolu 😂 Ama klinikte çalışırken fark ediyorum, kuşuna balığına deli gibi aşık olan da çok kişi var 🐦🐠
Tercih meselesi ama kalpte hepsine yer var bence 💚
Cevap
13Cevap
her hayvanı severim
İkisinide besledim zamanında yani kanatlıları da kısa süreli beslemiştim...
Bencede 4 ayaklı olanlar daha sempatik ardında psikolojik bir neden var mı bilmesemde öyle düşünüyorum...
Fakat şu an hiçbir evcil hayvanım yok. Sokakta görsem sevdiriyorlar kendilerini minnaklar...
Dört ayaklı olanları bende daha çok severim özellikle kedilere çok düşkünlüğüm vardır kediler çok değişik hayvanlar ya:D
Anaaaa bende aşırı kediciyim D: Hard seviyorum böyle hakretler ederek sevgiden öldürerek :D
Ahaha:D kediler tam yemelik ya sende vur dedik öldürdün yahu 😂
Dört ayaklı tercihim ama bende üç ayaklı kedi var :)
Valla cennetliksin biliyor musun.
Kuşum ve kedim vardı ama kuşun üstüne daha çok titriyordum
Kuşunun adı neydi?
Lаvuk
Vay lavuk vayy :D
Öldü
Allah rahmet eylesin.
Hayvanların hepsini seviyorum aslında ama kediler benim için aşk.
Emin durumuna göre ve kişilerin tercihine göre değişiyor Ben mesela muhabbet kuşunu daha çok severim
Küçük olan hayvanlar yani Muhabbet kuşu gibi
Kaplumbağa, balık, muhabbet kuşu, kedi besledim. En sevdiğim tercih edilesi patililer.
Dört ayaklilar sağlamdır kanatlı olanlara insan dokunmaya cesaret edemiyor
Bana göre evde kedi de beslenmez köpekte en güzeli kuş
Kedi güzel yaa kuş ve köpek çok ses yapıyor :D
Doğru bu saydıkların da var :D
Direkt kedi yav 😃
Benim kuşlara karşı ilgim daha fazla sadece... sevgim değil
İki ayakları severim genelde ama bana göre hepsini severim
Muhabbet kuşu favorim
Dört ayaklılar
Hepsinin yeri ayrı bende.
Hepsii.
Yaaa hepsi can hepsi güzel ama patililer bir başka geliyo ne bilim.
Yok aynı seviyoruz biz, ırkçı değiliz ajdjaj
Türk bayrağına uzanan eller kırılsın :D
Bayrağımız ve vatanımız kırmızı çizgimiz :D soysuz şeylerden bahsetmiyoruz jdfj
Ashjbsahj konuyu değiştirme hızımız peki :D (çiçek, nergiz)
Hepsini seveyrum
Hayvan besleme taraftarı değilim
Tabiki kedicikler
Dört ayaklılar
Kediler aşktır
dört ayaklılar
Dört ayaklılar bence
4 ayaklılar 😌
İkiside seviliyor
Dört ayaklılar
4 ayaklılar
Dört ayaklılar bence