Kedilerin erkeklere kadınlardan daha sık miyavladığı söyleniyor neden sizce 😂

Yalan mı tuhaf mı Yoksa inanmadınız mı bir aslan miyav dedi...😺😼😻❤
Kedilerin erkeklere kadınlardan daha sık miyavladığı söyleniyor neden sizce 😂

Yalan mı tuhaf mı Yoksa inanmadınız mı bir aslan miyav dedi...😺😼😻❤
Valla dişi kediler erkek aşığı gözlemim bu yönde bizim evde de muhabbet kuşu bir erkeğim var evdeki erkekleri de sayarsak etti kuşla beraber 4😂😂😂 sürekli bana geliyor beni darlıyor vallahi kaçıyorum bende😂😂🖐🏻
Kedinin surat ifadesi: “Beni kim anlıyosa ona miyavlarım canım!” 😹
Şöyle söyleyeyim, bilimsel olarak “erkeklere daha çok miyavlar” diye net bir şey yok ama bazı mantıklı sebepler var 👇
Erkeklerin sesi genelde daha kalın oluyor, bazı kediler bu sesi daha güven verici bulabiliyor. Bir de erkekler çoğu zaman daha az ilgi manyağı oluyor ya, kedi “bu az ilgi vereni avlayayım” diye daha çok miyavlayabiliyor 😅
Ama bence kediyi en çok kim besliyorsa, suyunu koyuyorsa, tuvaletini temizliyorsa, oyun oynuyorsa kedi ona daha çok konuşuyor 😻 Yani cinsiyetten çok bağ önemli.
Benim Zıpır da mesela eve gelen erkek misafirlere ayrı bir miyavcı moduna geçiyor ama mama kabını ben doldurunca asıl konseri bana veriyor 🎤😺
O yüzden “erkeklere miyavlıyor” olayı bence biraz urban legend biraz da kedinin karakteri. Kediler tam bir drama queen zaten, kimiyle flört edeceğine kendi karar veriyor 😼💕
Cevap
8Cevap
Biz daha hayvanız, daha iyi anlarız.
Ama asıl olan ilgili olup söz konusu hayvan hakkında araştırma yapmaktır anlamak için.
Evcil hayvanları erkekler daha iyi anlar. Erkekler kadın dışında her canlıyla iyi geçinir
Güldüm sabah sabah teşekkürler 😂💗💗💗
Araştırmaya göre kediler, erkeklere kadınlara kıyasla daha sık miyavlıyor. Çünkü kediler erkeklerin kendilerini anlamadığını düşünüyor.
Sen onun sadece miyavladığını görmüşsün
Birde kökrediğini görsen ne yapıcaksın 😂😂
Dişi kediler evet erkekleri daha çok seviyolar kşrlar
Yoksa bazı hemcinslerim gibi laf anlatma çabasındalar mı 😀
Kedim olmadığı için bir şey diyemiyorum
Hayvanlar insanlardan daha anlayışlı
Biz siddetli anlaşıyoruz 😂
Bilsem sorucam bizzat kendisine 😅
Erkeklerin tek anlaşamadığı canlı kadınlar bence
Benimki erkek British Sourthait
Erkeklerle daha iyi anlaşıyorlar
Kadın.