Alırım bir hayırlı olsun; Fenomen olarak ilk sorum: Tavşan beslesen ona ne isim verirdin?

Bugün itibari ile ben de KS'nin fenomen üyelerinden biriyim. Bu etiketi bir çabanın ödülü olarak değil; daha iyi olmam için bana verilmiş bir ödev olarak değerlendiriyorum.

Beni buna ikna eden kişiden, sorularımı beğenenlere, sorgularıma cevap yazanlardan soru konusunda yardımcı olanlara, takip listemde olup bildirimlerden rahatsızlık dile getirmeyenlere, bu sürecin her gününde yardımcı olan tüm üyelere, adminlere, moderatörlere ve fenomenlere çok teşekkür ediyorum.

Aslında uzun bir kullanıcı adı listesi ile tek tek teşekkür edecektim ama zor olacağı ve görsel olarak rahatsız edici olacağı için vazgeçtim.

Fenomenleri engelleyen arkadaşlara da "beni engellemeyin" diyorum. 🤭

Artık sorulara, soru sahiplerine sataşamayacağım için, troll özel mesajlar atamayacağım için içim biraz buruk ama olsun. 🤭 Gülü seven dikenine katlanır..

Umarım daha kaliteli ve daha faydalı bir profil olarak devam eder SymrnaCityStyle.

Tekrar teşekkürler.

Evet tavşanınız olsa adı ne olurdu?

Alırım bir hayırlı olsun; Fenomen olarak ilk sorum: Tavşan beslesen ona ne isim verirdin?

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan