Sivas'ın bı ilçesinin köyünde yaşıyorum.
Bizim buraların ayazını karını kışını biliyorsunuz Bir de Yaşadığımız yerler biraz daha dağlık vadilik yer Hani kışın özellikle kurt çok sık iniyor Dün gece de inmiş bizim kapıda üç dört tane köpek var Hep uluma sesleri falan geliyordu hırlama sesleri korkmamak elde değil tabii ama yine de hani onların varlığı güven veriyor.
Ben de ne olursa olsun Korkarım yani kışın da Mümkün Mertebe çok hani köyde sokaklarda dolaşamam gündüz bile olsa. yani buralara gündüzleri değil ama geceleri iniyor neyse konuya geleyim bizim Ağıl gibi bir şey var orada bir kurt yavrusu buldum küçük. Benim köpekler bağlı ama hani büyük iriler 4 7 9 yaşlarında köpekler ama hani gövdeleri falan bayağı iri Yalnız şöyle bir sıkıntı var köpekler Bu yavruyu parçalayacak gibi yani hani şu an yavruyu yakın değiller ama artık kokusundan dolayı Neyse o hayvanın orada olduğunu biliyorlar sıkıntı şurada Ben de korkuma yaklaşamam yani anası gelir ya da kendi saldırır falan yaklaşamıyorum ben zaten Ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Il merkezde aramızda yarım saat 40 dakika mesafe var Ama sıkıntı şu ki hani Yollar kardan kıştan dolayı kapalı Yani ne yapacak hiç bilmiyorum veterinerimi Çağırayım Ne yapayım bilmiyorum Bu konuda bir bilgisi olan vesaire var mı.
Bu arada Babama söyledim Elleme kalsın orada köpekler bir şey yapmaz dedi ama şahsen hem vicdanım el vermiyor Hem de g6tum yemiyor yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer