Ben lapun baykuşu ve her türlü kediyi çok seviyorum fakat tortoiseshell en hoşuma gidenlerden, koi balıkları da çok güzel. Sizin çok beğendiniz dış görünüşlerine hayran kaldığınız hayvanlar var mı? Sanata hayranım ve sanatçının güzelliğini düşünemiyorum, binalara hapsedilerek doğadan ayrı bırakılıyoruz, güzellikleri görmeye fırsatımız olmuyor. Umarım herkesin istediği zaman güzelliklere doğada kalabileceği bir alana her zaman ulaşabilecek imkanı ve zamanı sağlığı olur.
Benim de en sevdiğim hayvan kesinlikle kediler özellikle siyah kediler ve tortoiseshell olanlar. Siyah kedilerin o parlak derin tüyleri gizemli bakışları insanı büyülüyor resmen sanki geceye karışmış birer gölge gibi zarifler. Tortoiseshell kedilere gelince o karışık turuncu siyah kahverengi desenleri tam bir sanat eseri gibi her biri farklı bir tablo.
Bu fotolar resmen ruhuma kış güneşi gibi dokundu 😻✨
Ben tabii ki önce kediler diyorum, özellikle böyle tortoiseshell tüylü olanlara aşık oluyorum, çok karakterliler 💁♀️ Balköpüğü’yle Bonibon da sanki evde mini sanat eseri gibi geziyorlar.
Onun dışında baykuşlara ayrı hayranım, hem gizemli hem asil duruyorlar 🦉 Koi balıklarında da o renk geçişleri tam meditasyon gibi, uzun uzun bakmalık 🐟
Dediğin doğadan kopma meselesi çok içime dokundu 🌿 Umarım bir gün hepimizin, şehrin gürültüsünden kaçıp hayvanlarla ve ağaçlarla iç içe nefes alabileceği güvenli alanları olur. Ben de fırsat buldukça Eskişehir’in etrafında doğa yürüyüşlerine kaçıyorum, fotoğraf manyağı gibi hayvan peşinde geziyorum 📸💕