- Akvaryumda veya belgeselde... Rahatlatıcı mı?
#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #balık #akvaryum #belgesel
#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #balık #akvaryum #belgesel
Balıkları izlemeyi severim, büyülü gelir bana okyanus, denizin, nehrin dibi ama bana çok uzak hem de ben "uçmak" "tırmanmak" insanıyım)) Moskova'ya gidince büyük akvaryum izlemeye gideceğim zaman kalırsa, ve şimdi aklımda olan işlerimi bitirince mutlaka ölmeden önce okyanus ve ya deniz sahilinde olan bir ülkeye tatile gidip suya dalış yapmam balıkları izlemem gerek. Türkiye'de böyle bir şeye denk gelirsem bura da olur. Ama akvaryumda balık izlemek bana hüzünlü de gelir onlar kısıtlandığı için ((
Uzun ve detaylı cevabınız ve zahmet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. 🙏
Rica ederim ne demek
Bence evet, çok huzur verici. Ben balıkları izlerken zihnimin yavaşladığını hissediyorum. Hareketleri acele etmiyor, ritimleri sakin ve bu insana fark etmeden geçiyor. Akvaryumda olsun belgeselde olsun, bir süre sonra düşünceler geri çekiliyor, sadece izliyorsun. Sanki beynin mola veriyor gibi. O yüzden bekleme salonlarında, terapilerde akvaryum olmasına şaşmıyorum. Sessiz bir rahatlama sağlıyor gerçekten.
Güzel ve açıklayıcı cevabınız için teşekkür ediyorum. 🦈🐟🐠🎏🍣
Huzur verici olup olmadığı icinde bulundugum duygu durumuna gore degisir fakat sakinleştirici olduğunu söyleyebilirim cok uzun süre izleyemem ama sanırım ennnn fazla yarım saat
Teşekkürler.
hiç balık izlemedim o yüzden pek bişey diyemem
Teşekkürler.
Hatırlatır mısın?
Kesinlikle evet 🐟✨
Ben veterinerim ya, staj yaptığım kliniklerin çoğunda akvaryum vardı. Özellikle kışın dışarıda hava buz gibi, içeride akvaryumdaki balıklar süzülürken hastalar da sahipleri de resmen sakinleşiyordu 😌
Su sesiyle beraber izlemek ayrı huzur, belgeselde slow motion giden balıklar ayrı terapi gibi 💙
Cevap
10Cevap
evet öyle
80 dk su altı belgeseli izledim aşırı yorucu. Ki kara belgeseli açıp saatlerce izleyen biriyim
Bu deneyimi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
🙏😊
Çoğu insan için evet, oldukça huzur verici oldu söylenilir ama ben beslemedim için bilemicem. 🐠
Çok teşekkür ederim.
Çok keyifli dalıyorum izliyorum nefesim bitene kadar turkuazın o muhteşemliği apayrı bir dünyadaymış hissi veriyor bana
Denemek lazım aslında.
Tutmak zevk yemek huzur veriyor miğdemde durması daha iyi 😄
Eyvallah : )
🙏🙃
Evet pirana balığının diğerşerini yemesini izlemek eğlenceli
Şaka yapıyorsun.
Ne yaptıklarını anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum yine zevkli izlemesi
😃😃😃
Japon balığını kesip pişiriyordu bir Japon çok feci üzücü bir andı
Kötü.
Neden engelledin
Engellesem sorularıma yazamazsın. Benim özel mesaj kutum kapalı. O yüzden sana engelli sanıyorsun.
O zaman nasıl ben sana yazabildim de şimdi yazamıyorum
Yani çok bir şeysi yok bence
: )) teşekkürler
Evet huzur veriyor
Verir :)
Evet gerçekten huzur verici ❤️
Teşekkürler 🙏🙏
Bazen evet huzur veriyor insana
Teşekkürler 🙏
Evet gerçekten huzur veriyor bazen
Teşekkürler.
İzlemesi çok güzel terapi gibi