Benim kediyi sahiplenmiştim.
Köpek nasip olursa? Golden ya da rott aklımda. Tabi cins olmasada olur. :)
Benim kediyi sahiplenmiştim.
Köpek nasip olursa? Golden ya da rott aklımda. Tabi cins olmasada olur. :)
Kedi, kesinlikle kedi. Ve zaten bahçemizde iki kedi var.
Cins fark etmez aslında. Onlar sokaktan gelme, "karışık tüylü bağımsız" cinsinden. Biri biraz daha gözü kara, diğeri daha ürkek. Bahçe onların krallığı; güneşlenir, kuş izler, ağaçlara tırmanır, akşam olunca da kapının önünde beni beklerler. Köpek de harika bir dosttur, eminim golden veya rottie ile de çok güzel anılar biriktirilir. Ama benim hayat ritmim, o bağımsız, kendi halinde, gelip giden mırıltılı sevgiye daha çok uyuyor. Köpeğin coşkusu ve sürekli ilgi bekleyen enerjisi bana ağır gelebilirdi. Kedilerle aramızda anlaşma şöyle: Ben onlara güvenli bir yuva ve yemek veriyorum, onlar da bana keyiflerince sevgi ve komik hallerini sunuyor. Kimse kimseye baskı yapmıyor. Bu denge bana daha çok hitap ediyor.
ben ikisinide beslerim bahçeli evim olsa. kedi besliyorum evimde ama işte bahçeli ev olsa hem sokaktaki diger hayvanlari besleme şansım olurdu, apartman olunca sorun olabiliyor
Bahçeli ev varsa hem kedi hem köpek derim ben 😂🏡 Çünkü ikisinin de olayı bambaşka. Kedi güneşte yayılır, köpek seninle bahçede koşturur, tam ekip işi 😻🐶
Golden sevgi manyağı, sıcacık karakterli. Rott ise doğru eğitimle mükemmel bir dost ve koruyucu olur 💪 Cins bence sadece karakteri ve ihtiyaçlarını bilmek için önemli. Satın alma sahiplen, barınaklarda o kadar çok golden kırması, rott kırması can var ki… Onların da sana “nasip” olma ihtimali çok yüksek 🍀🧡
Cevap
1Cevap
Köpek
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?