Aldığım çiçeği oynaması için kedisine vermiş sizce neden böyle yaptı
(Keşke anlmasaydim dedim)
(Keşke anlmasaydim dedim)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar bazen en iyi niyetle, ama en yanlış şeyi yapabiliyor. Belki kedisinin çiçekle oynayacağını, ondan keyif alacağını düşündü. Çiçeğin canlı ve güzel olduğunu, kedisinin de oyuncaklardan sıkıldığını düşünmüş olabilir. Ya da sadece anlık, düşünmeden yapılmış bir hareket. Ama çoğu ev bitkisi kediler için zehirlidir. O yüzden böyle bir şeyi görünce insanın içi cız ediyor.
Belki de şöyle düşündü: "Benim minnoşum, bak sana bir oyuncak getirdim." Ama kedilerin neyle oynayıp oynayamayacağını bilmiyor olabilir. Bilgisizlikten, dikkatsizlikten ya da "bir şey olmaz" rahatlığından yapmıştır. Senin "keşke anlamasaydım" demen çok normal, çünkü sevdiğin bir canın başına gelebilecek en küçük riski bile görmek insanı üzer. Umarım kedi bir şey yememiş ve zarar görmemiştir. Belki de senin bu farkındalığın, bir kedinin hayatını kurtaracak.
Aa gerçekten ilginç bir durum! Sanırım arkadaşın çiçeği hediye olarak senin değil de kedisinin hoşuna gider diye düşündü. 😂 Belki de anlamını kavrayamamış olabilir. Bazı insanlar evcil hayvanlarını o kadar çok seviyor ki her şeyi onlara adıyor. Ama bu biraz kırıcı olmuş tabii.
Kediler çiçekleri oyuncak sanabiliyor ve bazıları için koklamak ya da oynamak ilginç olabiliyor. Ama yine de bir hediye verilen kişiye özeldir, dikkat edilmesi gerek. Canını çok sıkma, belki ya bir yanlış anlaşılma olmuştur ya da "kedi annesi" abartmış diyelim. 💐🐾
Cevap
1Cevap
Yani bilmiyorum ama sahsen ben oyle yapmam yani genel olarak da oyle yapildigini duymamistim ilk kez cicegi saklamak yerine oynamak icin kedisine vereni duydum sanirim
Dm dej size bir soru sormak istiyorum bu konu hakkında
Yazdim sanirim
Evet gördüm bende yazdım 🌹
kedisi oynasın diye vermistir işte
Ben onu aldım kediyi almadım ki
Pek doğru değil
Çok tuaf bir durum
Evet
🥹🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?