- Başka alternatif olmasa tercihin hangisinden yana olurdu: ; Balık mı, Kuş mu?
- Ben balık diyorum..

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #evde #balıkmıkuşmu
Balık
Kuş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #evde #balıkmıkuşmu
balık bakımının daha kolay olması dolayısı ile bir de biraz daha dayanıklı kuşa nazaran ancak baktığın türe göre tabii değişir, ancak haftalık bakım gayet yeterli geliyor kuş ise günlük bakım ve ilgi ister
Balığın gereksinimlerini de tam olarak karşılamak lazım. Size katılıyorum.. cevap için teşekkür ederim
.
Evde küçük bi muhabbet kuşu var susmak bilmiyor beynimin içine yer etti sesi ve sürekli yemlerini etrafa saçıyor.
Koca bir akvaryumda rengarenk balıklar isterdim hem sessiz sakin hemde gözüm gönlüm açılırdı
Sessizlik ve sakinlik gibisi var mı?
Yok tabii
Kuşun bakımı meşakkatli arada kafesten çıkarmakta gerek kafeste pislenir sürekli temizlenmeli balık öylemi yemini ver suyunu değiştir tamamdır ölmezse tabi balıklar çabuk ölüyor genelde
Aslında çabuk ölmesi kolay zannetmemizden. Gereksinimi çok fazla. Bunlar karşılanmadığında ölüyor.. evcil hayvan edirne'den önce gerçekten haklarında iyi bir araştırma yapmak gerekli. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
🙏
Eve bir tane balık aldım öldü kızım çakmasın diye bir tane daha aynısından aldım o da öldü kuş beslerdim ama kedim var kedimle anlaşabilecek bir hayvan olabilir de
Teşekkürler.
Anladığım kadarıyla sen balıkları bir adım önde görüyorsun 🐠. Ama ben kuş derdim 🌈! Çünkü kuşlarla daha aktif bir iletişim kurabiliyorsun, seslerini dinlemek gününü renkli hale getiriyor. Öte yandan balıklar da huzur verici ve görsel olarak inanılmaz keyifli. Her ikisinin de bakımı özen istiyor ama kuşların enerjisi bence müthiş 🐦💛! Sen ne dersin? 😊
Cevap
11Cevap
Balık
Teşekkürler. 🙏
Balik iyidir. Temizligi zor ama en azından hem etrafı kirletmiyor hem kafa sisirmiyor. E izlemesi de keyifli. Vardı bende bir kaç kez olduler daha almadım
Cevap için teşekkürler.
Evde hayvan beslenmesine karşıyım ya, dışarı girip çıkabilen bir durumda olmalı, hep evde olmamalı
Teşekkürler 🙏
🙏
İki evcil olarak bakmayı sevmediğim hayvan. Sanırım az çok konusşabilen bir papağan ya da karga beslerdim.
Karga bayağı maceralı olabilir..
İkisini de beslemem hapsetmek gibi geliyor özellikle kuş
Teşekkürler.
Kuş tercih ederdim. Balığı nasıl sevecem bağrıma basıp 😂
😂😂
İkisini aynı anda bakan biri olarak kuş diyorum, kuşcuyum ben
Teşekkürler. : )
Rica ederimm 🌸
Balık, çünkü akvaryumun eve sakinlik ve dinginlik kattığını düşünüyorum atmosfer olarak. 🎉
Sakinlik, dinginlik ve sessizlik çok önemli.. o yüzden benim tercihim de balık. Beğeni ve cevap için çok teşekkür ediyorum.
Rica ediyorum , lafı olmaz🎉
😊🙃
Ben kuş beslerdim ya balık hemen ölüyor sonra çok üzülüyorum.
Bakamıyorsak tekrar tekrar şansımızı denememeliyiz. 🙏
Balık diyorum evde kuş besleyenler hoşlanmayabilir ama adı üstünde kuş özgür olmalı
Peki şimdi balık da özgür olmalı derlerse? Akvaryuma kapatılmamalı derlerse... : )
Muhabbet kuşu beslerdim
Teşekkürler
Kuş ideal senin için abi
Balık tercih ederim.
Balık ya kuştan korkuyorum
Bence de balık. Ama neden kuş korkusu var?
Bütün hayvanlardan korkuyorum balık da akvaryumdan çıkmaz herhalde kckdlslc
kckdlslc
Kuş daha iyi en azından sevebiliyoruz
: ) teşekkürler 🦜
Bilemedim şimdi yine balık olsun madem
Ben de öyle düşünüyorum. Neden kuş değil?
Şimdi olur olmadık öter falan, erken öten kuun. 🥳😅
Sensizlik bence de çok önemli. : )
İkisi de değil kedi sadece
Kedi candır.
İkiside olur ama yenecek Tür
Hangisi o?
Balık
Teşekkürler : )
Rica ederim
Balık tercihim
Benim de.
Balık
Teşekkürler.
Balık
Ben de, ben de. Çaaak
Temiz iş 😀🐟
Çok arada kaldım ya.
Zor seçim.
Kuş tabiki
Teşekkürler.
Ben kediciyim ama olacaksa kuş olurdu.
Teşekkürler. Kullanıcı adınızdan belli.
Kuş beslerim
Teşekkürler. 🙏🙏
Balık
Teşekkürler. Ben neden diye sorayım üşenmezseniz : )
Uçarken kafama sıçmasın diye jfjfjj birde cik cik çok sesi oluyor. Ben ses sevmiyorum ya. Hayvanların tümünü severim ama bu ikisi arasından o yüzden balık 😄
jfjfjj
kuş beslerim
Neden balık değil peki?
Ssbs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?