- Zahmet olmazsa kadın erkek herkesten cevap rica ediyorum. : )

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #sportmenerkekVShayvansevererkek

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL #evcilhayvan #sportmenerkekVShayvansevererkek
Ikiside değil çocuklarla iyi anlaşan erkek çok çekicidir. Kadindan annelik şefkat duygusu doğuştan var diye biz çocuklarla iyi anlastigimizda bu normal gelir ama erkekte ekstrem bir durum. Sonradan alıştıkları birşeyi iyi yapmaları çok doğal ve harika gözükür
Aklımda olsun 🤭 teşekkürler.
Arkadaşlar ne yapıyorsanız kendinize hayvan sevgisi varmış gibi gösteriyor erkekler ama çoğunluk hoşlanmıyor hatta korkanları bile var, sporu da sırf kızlar için yapıyormuşsunuz gibi geliyor gereksiz erillik kasıyor asıl eril olmanız gereken yerlerde geri çekiliyorsunuz
Ne gibi mesela.
Mesela çoğunluk üzerinden konuşuyorum artık erkekler sorun çözücü değil. Bir sorun oldu mu kaçıyor, kız kendi başına ilişkiyi taşımak zorunda kalıyor
Bunlar çekişmeli konular : )
Sporda amac kendi sağlığın kendi vücudundur ama hayvan sevmek kendinden vermektir başka bir canlıya deger vermek korumak kollamak ona sahip çıkmaktan merhametten olur o yüzden ikinci seçenek daha cazip
Güzel bir yaklaşım. Cevap için teşekkür ediyorum.
Hayvansever 😎
Teşekkürler sayın U'lu moderatör.
Lafı olmaz 🎉🎈
🌹
🙏🏻
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻🥳
Rica ederim. Gerçi de soru sordum bir tane bakmanız mümkün mü : ) günaydın.
Link 🔗 atın yoruma ekleyin
Bence hayvansever erkeklerin yeri bi’ başka ya! 😍 Onların o şefkati, empatisi, minik dostlara olan sevgisi insanın kalbini eritiyor. Ama dürüst olmak gerekirse sportif olanlar da enerjisiyle etkiliyor tabii. Eğer birini hem hayvansever hem de sportif olarak bulabilirsek, işte tadından yenmez! 🐾💪 Senin tercihin nedir bu arada? 😊
Cevap
11Cevap
İşi gücü cinsellik ve kadın olmayan tüm erkekler çekicidir bir yönden. Hayvan severlik de merhamettendir kişiyi çekici yapmaz
Teşekkürler. Neydi senin adın ya. Heh, Muharrem.
Bilemedim şimdi, hayvan severlik adı altında eve envayi çeşit hayvak getirise katil olabilirim. O sebeple bence adam gibi spor falan yapsın 😅
O kadar da şey etmez sanırım ya snsn
Hayvansever ayağına her kediyi tutup seven erkekler bana sahte geliyor. 😀
Hepsi sahte değildir ya 🤭😂
🙏🙏🙏
Sırf etkilemek için yapıyorsa ikisi de itici
Aynen. Samimiyet olmalı.
Abi simdi senin yaninda ikiside değil ama harici ikisi burlikte daha çekici.
Adafsfs. Öyle olsun bakalım. Eyvallah, teşekkür ederim.
Rica ederim.
Hayvan sevmeyen, insan da sevmez. Herzaman önceliğimiz hayvansever insanlardır.
Çok teşekkür ederim sayın hayat kısa kuşlar uçuyor hanım. 🙏
Ne demek rica ederim 😌
Doğa canlısı dostlar insana sağlıklı spor yaptırır sevgi ve neşe ile
Teşekkürler hocam. Günaydın.
Ben uyuyayım yavaştan. Teşekkürler hocam. Görüşürüz.
🙏
Biz erkekler her türlü çekiciyiz, bizim kezbanlara fazlayız bile
Agsgsg : ) kezbanlar kapatılsın.
Hayvanseverlik merhametten ileri gelir ve merhametli olması insanî bir vasıftır
Güzel cevabınız için çok teşekkür ederim. 🙏
Rica ederim 🙏
🙏🙏
Kadınalra sormak lqzım
Hayret ki çoğunlukla onlar cevap vermiş: )
İkisinin alakayı çözemedik valla iki ayrı erkekten bahsediyorsan sportif olandır ama makbulu ikisi birdendir
İkisi birden daha iyidir elbette.
Hayvan besleyen erkeğin çekici olduğunu kimse düşünüyordur. Kesinlikle nedene bakıyorlar abicim bedenin düzgünse yüzün gözün de iyiyse artı 1 para da oldu mu en mükemmel kadın kopegin olur
Öyle de demeyeydin...
Abi benim yanımda bir çocuk çalışıyor. Çocuk aşırı yakışıklı. Evlerde dekorasyon yapıyoruz. Bir eve gittik. Bana ev terliği verdi. Yakışıklı olana dedi terlik yok sen ayaklarım üşümesin terlik yok sen ayakkabıyla gir. Neyse icerde calisiyorum. Ki yaptığım şeyde pis değil duvara matkapla delik açıp vida atıp ürün asiyorum. Tuvaletin yerini sordum gittim tuvalete. Dedi neden terliği çıkarmadınız. Dedim ev terliği değil mi bu zaten siz verdiniz. Dedi çalıştığın alandan toz götürdün. Yerlerde halı serili değil deligi delerken altına elektrik süpürgesi tutuyoruz. Neyse on dakika sonra çocuk dedi lavaboyu kullanabilirmiyim tabi dedi çocuk ayakkabıyı çıkaracak çıkarma çıkarma temizlenecek zaten ev zahmet etme diyor. Lan resmen faşizm bu MK senin dedim içimden
😂😂
Çok zoruma gitti. Ben ev terligiyleyim evi kirlettin diyor o ayakkabiyle girmiş çıkarma ayakların üşümesin diyor.
Sadece sevdigim erkek cekicidir
Coook doğruuu
Hayvanseverlik daha önemlidir benim için
Cevap için teşekkür ederim sayın FatımaB Hanım.
Daha sık beklerim efendim.
Sportif değil ama güç dikkatimi çeker
teşekkür.
Sportif daha çok severler
Teşekkürler 🙏🙏
Hayvan seven erkek
Profildeki sen misin bağyan. Teşekkürler cevap için.
Hayır değilim Pinterest bulduğum kız rica ederim sevimli huysuz abi
Hayvan sevmesi daha yakınlaştırır
Teşekkürler 🙏
Hayvansever erkekler çekicidir
Teşekkür ediyorum 🙏🙏
Çiftçiler ne oluyor burada?
Biskolata erkeğine on basarlar : )
Her ikisi de iyidir seçim yapamıyorum 😄
Hem hayvancı hem sporcu olsun Münevver Abla.
Bana ipin ucunu değil koca yumağı versen yine bilemem.
Sportifler bi tık
Peh
Hayvansever
Teşekkürlerrrr.
İkiside olabilir
Teşekkürler.
Sportif
Teşekkürler
Hayvansever
Teşekkür ediyorum cevabınız için.
İkiside
Teşekkür ederim sayın Vedide0.