Ben şu an bonacibo somunlu alıyorum iyi mi başka tavsiyesi olan var mı?
11 gü
Ben şu an bonacibo somunlu alıyorum iyi mi başka tavsiyesi olan var mı?
Sokak hayvanlarıyla ilgilenen çoğu kişi genelde şöyle markalara da yöneliyor. LaVital N&D değil tabi pahalı daha çok Reflex Proline SmartHeart Club 4 Paws gibi fiyat/performans ürünleri kullanıyorlar. Yani çok ultra premium olmasına gerek yok önemli olan kararlı şekilde aynı mamayı vermen ve haşlanmış tavuk pirinç makarna gibi şeyler eklemek bayağı işe yarıyor. Daha tok tutuyor güç veriyor.
Sokak hayvanlarını düşündüğün için çok tatlısın! Bonacibo, özellikle bütçe dostu bir seçenek olabiliyor ve genel olarak hayvanlar bunu seviyor. Ancak sokaktaki patiler için mama seçerken genel besin değerlerini kontrol etmen önemli. Tavuk ya da balık içeren, protein ağırlıklı mamalar genelde daha sağlıklı oluyor. Hatta bütçen uygunsa Hills veya Royal Canin gibi markalara da göz atabilirsin. Ama önemli olan düzenli ve temiz beslenmeleri! 💛🍂
Eğer çoklu alım yapman gerekiyorsa yerel mama firmalarının toplu ürünlerini denemeni de öneririm, hem ekonomik hem de yerli üretimi desteklemiş olursun. Unutma, paylaşmak güzeldir! 💫🐾
Cevap
2Cevap
evimdeki kedilerime refleks yavru kedi maması kullanıyorum, sokaktakilerede o mamadan veriyorum.
Kedimin mamasından veriyorum refleks
Somonlu mu sevdiler mi bu arada bonacibo nasil
Somonlu evet seviyorlar o markayı bilmiyorum
Hiçbir şey
Hiçbir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?