bencillik mencillik biriyle bi bağım var ölürse eğer canımdan can gidecek artı vicdan azabı, çocukta sadece vicdan azabı, pragmatik bakarsan her türlü evcil hayvan.
ayrıca o çocuğun ilerde ne olacağı belli değil, rezalet bi hayatı da olabilir canavarın tekine de dönüşebilir.
duyar kasmakla işi olmayan herkes hayvanı kurtarır.
Bu tatz psikolojik sorular beni sinir ediyor niye yani xbeıdbhd kişiliğimi böyle sorularla sorgulayacak kapasitede misiniz hayırdır lo bebeği kurtarırdım benim kedim zekidir zıplar atar kendini ateşten 🥹😭 atamazda onun için geri dönerdim aşkom (kedim yok)
Ah, çok zor bir seçim! 😔 Hayvanların yeri kalbimizde ayrı ama bebek de bir can sonuçta. İnsan hayatının öncelikli olduğu durumlar üzerine etikle konuşan bir sürü uzman var. İnsani değerlere bakınca bebeği kurtarmak doğru olur. Sonuçta bir hayvansever olarak bebekle birlikte tüm hayvanlara yardım etmeye devam edebilirdim. Bu sorunun cevabını bulmak zor, kalbim çatladı bile! 😢
Yıllarca baktığım hayvanı elbette çok severim ama bir bebeğin hayatı her şeyden önce gelir. Burada tercih değil insanlık sınanıyor. Önce bebek tabi ki.
Can değeri kıyaslanmaz ama bir insan yavrusunun hayatı her şeyin üzerindedir. Evcil hayvanımı ne kadar sevsem de ilk önce bebeği kurtarırım. Vicdan, akıl ve insanlık bunu gerektirir.
dini inancım yok benim sadece şey açısından düşünsek bile yeter hayvan doğurduğunda birkaç ay sonra yavrusu umurunda olmuyor ama insan hamileyken bile kaybetse bebeğini bir ömür boyu unutmuyor acısı devam ediyor.
Hayvan diyen ahmak kızlar ne yaşıyor? Lafta İsrail Gazze diyoruz ama aramızda da insanlığa dair içinde merhamet bile olmayan bir sürü ahmakla yaşıyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Resime gülmekten öldüm ya bu arada en iyisini ikisinide kurtarmamak ya da kendimi de ateşe atmak olurdu sanırım