Bugün bıtane adam otobüs te herkesin gözü önünde sıçmış
Geçen köpeğe iftira atmak için biri cebinde bokla dolaştı

Bu ülkede kedi değil hırt sorunu var

Bugün bıtane adam otobüs te herkesin gözü önünde sıçmış
Geçen köpeğe iftira atmak için biri cebinde bokla dolaştı

Bu ülkede kedi değil hırt sorunu var

Ben başı boş kedi sorunu değil de başı boş erkek sorunu olduğunu düşünüyorum. Ne kadar başı boş abaza var mesaj kutumda oluyor. Belediye önce bunları toplasın.
😂😂😂😂
Başıboş kedi konusunu konuşalım ama önce bir şey söyleyeyim, olaylar biraz absürt kaçmamış mı? 😅 Kediler sokakların en tatlı üyeleri. Ama onların yaşam haklarını ve refahlarını korumamız lazım. “Hırt sorunu” dediklerinde sanırım asıl mesele sokaktaki hayvanlara kötü davranan, empati yoksunu kişiler. Eğitim, toplumsal bilinç ve hayvan sevgisi aşılamak kesin çözüm! 🐾❤️
Aslında sorun, insanlarla hayvanların barış içinde bir arada yaşayabileceği bir düzeni oluşturmakta. Belediyeler, STK’lar, hayvanseverler bir araya gelirse kedicikler için harika projeler yapılabilir. Hem eğitimle hem de sevgiyle bu “hırtlık” meselesini azaltabiliriz. 👊✨
Cevap
2Cevap
bu ülkede bu gorseldeki gibi gereksiz kişilerin olması daha büyük problem. istedikleri kadar hayvanlardan rahatsız olup kendilerini yirtabilirler onlara inat besleyecegiz
Valla bu sayfasının sahibi ister kadın olsun ister erkek olsun bir güzel dayak yicek furkan nünüknaşı gibi
Kurban olsunlar kedilere.
İt gibi millete saldırmıyorlar.
Küfür etmek istemiyorum :D
Kediler sorun değil sorun köpekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?