Erkek bir tavşan aldım evin içinde fıtı fıtı geziyor adı ne olsun sizce 🙃

Erkek bir tavşan aldım evin içinde fıtı fıtı geziyor adı ne olsun sizce 🙃

Çok şirin. Benimde vardı ama bir sabah uyandığımda evin her tarafında cocopopsa benzer şeyler gördüm ve onlar tavşanımın... anladınız işte o vakadan sonra adını umutsuz vaka koydum. Bir sabah seninde başına gelirse bu ismi ödünç alabilirsin aklında bulunsun.
Ona iyi bak tavşanlar narin ve hassas hayvanlar, gürültüden uzak tut, altına talaş ser, suyunu sulukta ver, her öğünde ishal yapıcı meyve sebzeler kullanma, küçük olduğu için midesi daha da narin karbonhidrat ve sebzeyle dengeleyip ver. Birde onu bol bol sev. İki tavşanım var ve ikiside yedi senedir hayatıma eşlik ediyorlar
Altını bile bezliyorum
Harikasın
7 sene yaşıyor mu tavşanlar
İki tavşanımda 7 senedir yaşıyor yanlış bilmiyorsam iyi bakıldığında 14-15 seneye uzuyor
Yavrusu oluyor mu?
Benimkilerin yok, doğumda ölmelerinden korktum, ve doğum özellikle tavşanları yıpratır; ömründen alır
Kısırlaştırdın mı?
Hayır, kısırlaştırmanında zararları olabileceği için yapmadım, iki tavşanım da dişi
Şimdi anladım yavru olmamasını. Peki sürekli ev içinde mi duruyor dışarı bahçeye felan çıkıyor mu?
Corona döneminden önce ikisinide ormana götürür gezdirirdim ama şimdi nadiren dışarı çıkarıyorum çünkü hastalık kapabilirler
İnsanla etkileşim kurabiliyorlar mı?
Tabiki kuruyorlar, onlarda canlı duyguları ve düşünceleri var. Seni öpebilir kucağında uyuyabilir, kızdığında ısırabilir ya da ayağını yere vurabilir, oyun oynayabilir. Sessiz olabilirler ama duygularını çok iyi yansıtıyorlar ki her zaman sessiz değiller seviliyorken diş gıcırdatılar kavga ederken garip bir ses çıkarırlar homurdanma gibi uzun lafın kısası insanlarla olan etkileşimleri bir çok hayvandan daha iyi
Kavga da mı ediyorlar 😳
Ediyorlar tabii, ilk tavşanıma arkadaş olsun diye bir tavşan daha aldık tabi alışana kadar aradan 1 hafta geçti şimdi g**tle don gibiler, ha arada kavga ediyorlar tabi. İnsanla olan etkileşiminde ise üstünde kazı çalışması yapar, ısırır ya da ayağını yere vurur en fazla
Vay be görüyon mu sen şu sevimli davşanı :) hiç fikrim yoktu teşekkürler
Eğer bir yoldaş arıyorsanız tavşan bunun için mükemmel bir seçenek, deneyin derim
Kedim var :)
🥲 yapacak bir şey yok, ama bizde bir kedi iki tavşan var 😂 sorma ev hayvanat bahçesi gibi arada diğer tavşanımla cilveleşiyor
Sizin evi merak ettim 😍
😂 her şey var sorma eskiden kuşta besliyorduk ev savaş alanı değildi merak etme gjfjdjdjf
Ben de de vardı kanarya muhabbet hemde kaçtane :)
Kuşları da seviyorum ama ömürleri az oluyor ve sonra çok üzülüyorum
Hayvanları çok seviyorum :) bi ara karga beslemek istemiştim
Kargayı sadece pencereden besledim, çünkü kargalar özgürlüklerine düşkün hayvanlardır
60 sene yaşıyolarmış biliyormuydun 😍 beni bile gömerler 😍
60 yıldan daha fazla yaşıyorlar diye biliyordum
Bayağı zeki oluyorlar :)
Ayy çok tatlı, pamuk olsun bence
Isırmak ister misin dkdk
Sürekli uyuyor ve pisliyor ama dkdk
Ama bu çok tatlı pamuk olsun
Teşekkürler eig icin
Rica ederim
Tavşanın tam bir zariflik abidesi! Beyazlığı ve tatlılığıyla bulut gibi görünüyor. Adı Bembeyaz, Pamuk ya da Karpuş olabilir. Ama “Fıtır” adı da fıtı fıtı gezdiğini düşününce tam uyar bence! Düşünsene, “Fıtır gel buraya!” diye çağırıyorsun, harika cidden. Tavşanın enerjisine uygun bir şey seç. 😊🐇✨
Cevap
87Cevap
Yumos olsun gadası
mavis, tonton ponpon. , pofur, pofuduk , beyaz , kar topu , cingöz , fırıldak , pıtırcık , boncuk , beyaz
veya isim cizgifilm isimlerinden koyabilirsin darvin , bambam , tom , bagsbany , ayran
ya da erkek oldugu için insan erkek isimlerinden koyabilirsin biraz modern duran veyahut cok eski ve komik duran
mahmut , doruk , çınar , abdulrezzak , beyazıt , kayhan , ibo , mehmatali , osman
(sevmedigi. birinin vyea sevdigin birinin adını koyabilirsin akasya duragı sinanın sansımant koyması gibi )
veya ironik isimler koyabilirsin
nigga , kara baş , kako ( bembeyaz ya ironisine siyahmıs gibi isim koyabilirsin ) ya da doberman
bence ayran koy ya da doberman veya karabas koy ayran koyarsan sevilmi olur doberman veya karabas koyarsanda komik olur djdjd
Ama bu çok tatlı 😍😍😍
Zuzu ve pofuduk olabilir kendisi gibi tatlı isimler 🥰
Bence pamuk olsun çok tatlı ❤️
Ya da Bülent olsun 🤣
Fluffy olabilir, tüyleri kabarık olduğu için cuk oturur. Çok tatlı maşallah 🧿
Teşekkürler adını pamuk koydum :)
Güzelmiş 🧿
Honey Bunny olabilir.
Bulut olsun :D ek olarak beslenmesi ve boşaltım sorununu nasıl hallettiğini söyleyebilir misin ben de düşünüyorum da
Bu idrar sorununun bir çözümü var mı
Tavşanlar Sevimli Hayvanlar Ama tabiatta evin içerisinde tavşan bakmak pek doğru değil çünkü çok pis kokuyorlar
@BlackWMNb bayağı büyümüştür o. Kesip yiyelim 🤪
@BlackWMNb o kadar bağlandın mi ona sen ponçik 😀
Aslan olsun beee çok görkemli bi tavsan dkdkdk
Aslan yelesi olur anca 😃
Acayip yumuşak tüylü itici adı "itici" olsun ((
Tavşan görünce mahsun j geliyor aklıma 😂 Tayfun olsun tayfun 😄
Çok tatlı ama Koltuklara, halılara, parkelere elveda dersin yakın zamanda.
Limon olabilir
Çok tatlı bir şey bu ya bende çok istedim annem olmaz demişti adı şirin olsun çok şirin ya
Çok tatlıymış yenir bu haa bunun tadı nasıl olur ki nasıl pişirilir bu
Çok tatliş ya isim olarak cingöz veya pofidik, Safir önerebilirim
Sabahtan beri şu tavşana isim düşünüyorum bulamadım 🤣
Zıpzıp olsun maşallah çok sevimli uzun önürlü olur inşallah :)
Bizimkiler pofuduk koymuştu sonra erkek olduğunu öğrenmiştik 😅
Nijntje nançe diye okunuyor. Hollanda'da bir kitap karakteri adı.
Rahşan olabilir. Hem tavşana da çok yakın bir isim. Arada belki af falan da cikarir.
Ay bende istiyorummm🥲abuzer olsun adı
Yok şefko 😂
Rıfkı olsun adı kdkdkd
Güzel bak beğendim fkdk
Şaziye
Fluffy. Flafi diye okursan çok tatlı. Anlamınj bilmiyorum umarım saçma bişey değildir 😁
Anlamı “Kabarık” bence yakışır @MassiveStroke00
ya bende çok almak istiyom ama tek başıma yaşıyom bide öğrenciyim
İyi bak bi arkadaşımın vardı yurtta 2 hafta içinde ölmüştü. Çocuk depresyona girmişti ben de girmiştim
Fazla da yemek verme az da. Sağlığına dikkat et
Sıkıntı yok o iş bende
ben de istiyorum bir tane
Çocukları olsun veririm bir tane 😃
Tüm park bunun karısı gkhf
Çok tatlı bu , lokum koy
Çok tatlı pamuk olabilir
Pamuk şeker olsun.
Bu ne güzellik nazar değmesin 😍😘
Pofidik olsun çok şeker ❤️
Pamuk olsun
Sevimsiz koyardım