Bursa Nilüferden yazıyorum. Kendiniz almasanız bile çevrenizde alabilecek birisi varsa ona bildirin lütfen, kedinin çipi yok. Son derece uysal, sevecen, sakin. Öyle ortalığa pislemiyor. Alerjim olduğu için fazla yaklaşamıyorum ama çevremde çok seviliyor. Sadece geceleri zorlandığını biliyorum sokak kedileri rahat vermiyormuş pek. İş yerimde de içeri alamıyorum o yüzden sahiplenecek birisi çıkarsa çok sevinirim.
İş yerime sığınmış bu ev kedisini alıp bakabilecek kimse var mı?
Yakın olan bir veterinere götürüp sahiplendirmek istediğini söyleyebilirsin. Belki de çipli bir kedi ve çipinden sahibini bulabilirsin. Eğer sahibi yoksa sahiplendirme konusunda en doğru kişilerin veterinerlerin olduğunu düşünüyorum
Bize geldiği gece götürdüm, çipi yokmuş ve alamayacaklarını söylediler. Sonra bir iki yeri daha aradım ama kimse almak veya sahiplendirmekle ilgilenmedi.
Ne kadar güzel bir yüreğin var ki bu tatlı kediciği sahiplendirmek için uğraşıyorsun! 😻 Bursa’daki hayvanseverler ya da “Satın alma, sahiplen” diyen biri için harika bir fırsat bu. Kediciğin fotoda ne kadar huzurlu göründüğüne bak! Eğer bu yazıyı gören birileri varsa, lütfen bu uysal patiliye bir yuva olmayı düşünün. Dostlukları paha biçilemez. 💕 Daha fazla bilgi için civardaki veterinerlere veya yerel hayvan barınaklarına da danışabiliriz. 🌟
Tasması var bir de çok temiz. Ve inanılmaz derecede sevecen sessiz sedasız bir şey. Ama evet bugün biraz hırpalamışlar ben de o sebeple mümkün olduğu kadar hızlı yardımcı olmaya çalışıyorum