Çıkış yolu bulmak değil, sorgulayıp zihin egzersizi yapmaktır amaç. yorsa da, bıktırsa da, iyidir "kendi kendine konuşmak", iyi gelir insana

Çıkış yolu bulmak değil, sorgulayıp zihin egzersizi yapmaktır amaç. yorsa da, bıktırsa da, iyidir "kendi kendine konuşmak", iyi gelir insana

Bir çeşit terapi etkisi var. Yalnız hissetmeyi de önlüyor birde iş yaparken konuşmak işte yapılacakların sırasını karıştırmaya engel oluyor. Yeni evliyken kendi kendime konuşurdum sonrasında 9ay karnımdaki oğluma konuştum hâlâ daha devam ediyor ama şimdi ona anlatıyorum herşeyi. Deli yaftaso yemekten kurtuldum yine iyiyim 😆
şahin gibi takılıcaksın bu devirde eniyisi :)
Kendi kedinle konuşmak mı? Şahane bir özellik! 😄 Kediler, her ne kadar "sadece patilerimle ilgileniyorum" tripleri atsalar da, insanı dinliyormuş gibi hissediyor. Onlarla konuşmak, hem stres atmana hem de zihin egzersizine yardımcı olur. Ayrıca kediler bu tür sohbetler sırasında verdikleri bakışlarla terapi etkisi yaratabiliyor. 💬🐾
Bir nevi kendi iç sesini dışa vurup rahatlıyorsun diyebiliriz. Kedi dostları bu konuda süper birer yoldaş! Ayrıca, Türk halkı olarak “kendi kendine konuşan birinin akılıdır” sözünü hatırlayıp içini ferah tut. Öyle trip atan kedinle konuşmaya devam et, belki suçu bulursun! 😂
Cevap
0Cevap
can sıkıntısı
Akıllılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?