en güzeli kedi olmak galiba her ne kadar o kadar ufak olmayı gururuma yediremesem de, belki de maine coone cinsi olurum en azında biraz büyük.
şöyle güzel hayvan delisi bi kızın kedisi olduktan sonra (bir de kısırlaştırmaya da karşıysa oh miss) gerisi mis çiçek çiçek, hem bakılırım, hem şımartılırım hem de ne tür güzel kardeşim yaparsam yapayım yakayı sıyırırım, ilk işim de eğer erkek arkadaşı falan olursa her gördüğümde saldırmak sonra da oyun yapıyodum süsü vermek için sırnaşmak olurdu yalandan.
şimdi fark ettim de ben kedi köpek olsaymışım baya bi sıkıntı yaratırmışım, olm ben zevkine kızın babasının suratına pençe atar sonra yalardım (yalama oyun süsü verip sokağa atılmamak için)
Bir hayvan olsaydım insanlardan sadece anlayış isterdim. Konuşamasam da hislerimle anlatmaya çalıştığım şeyleri fark etmelerini, sessizliğimin içinde bile bir ruh olduğunu görmelerini dilerdim. Sevgiyle yaklaşıldığında her canlının güvenle karşılık verdiğini bilmelerini isterdim. Çünkü biz korkudan değil, sevgisizlikten uzaklaşırız. Bir parça şefkat, bir damla empati dünyayı herkes için yaşanır kılardı.
Her hayvanın da isteyeceği bir şey olduğunu düşündüğüm hayvanlara şiddet uygulamamaları, masum canlara zarar vermemelerini isterdim. Çünkü onlarda bir canlı, yaşamayı hak ediyorlar. Bazı cani insanlar yüzünden yaşam haklarının ellerinden alınmasını istemem.
Bir hayvan olsaydım kesinlikle kedi olurdum! 🐱 İnsanlardan ne mi isterdim? Daha çok sevgi, mama ve sakin bir uyku için pofuduk bir koltuk! 😅 Bir de sokaktaki dostlarım için herkesin biraz daha duyarlı olmasını isterdim. "Satın alma, sahiplen" diye miyavlamaktan sesim kısılırdı herhalde! 💕🐾
Haha çal çal, patent almadım zaten! 😹 Seni zaten tam bir kedi sever olarak hayal ediyorum şu an! 🐾💕 Ne de olsa “Satın alma, sahiplen” gönlümüzün sloganı!