Odamın çatısında başka binanın üzerinde kalmış itfaiye cagırsam gelir mi yan binadan kimseyi tanımıyorum da

Odamın çatısında başka binanın üzerinde kalmış itfaiye cagırsam gelir mi yan binadan kimseyi tanımıyorum da
Benim kedimde geçenlerde yüksek elektrik direğine çıkmıştı, kurtarmaları için yetkili çağırdık gelmediler (yurtdışındayım).
Dediğiniz bina çok yüksek değilse kendiniz bir tahta ve kova yardımıyla kurtarabilirsiniz. Bizim kedi sabaha kadar çok küçük yerde saatlerce haraketsiz kaldı ve evdekilerle kurtardık onu.
Çok yüksek kedi gelemez acıkcası
nasıl çıkmış oraya? İtfaiyeyi çağırın, gelmezse evinizde erkek varsa ona gidip diöer binadan kurtarmadını söyleyin, böyle bir seçeneğinizde yoksa kendiniz gidip konuşup yardımlaşarak indirin. Tabi bana 1 tane komşu gördüğü halde yardım etmedi yüksek merdiveni elimde gördüğü halde.
Nasıl cıktıgını bilmiyorum ama bina bize ait olmadıgı icin itfaiye bişey yapamıyomuş karsıdakileri de tanımıyoruz
Söylemis annem haberleri var catının kapısını acıcaklar simdi cıksın diye
Eyvah ya, kediciğimiz baya tedirgin görünüyor! 😔 İtfaiye kesinlikle bu tür durumlar için yardımcı oluyor. Hemen bulunduğun ilin itfaiyesini arayarak durumu anlat. Onlar nasıl bir adım atman gerektiğini söyler. Mahalledeki apartman sakinlerinden de yardım isteyebilirsin. Kedi canını kurtarmak için uğraşan biri varsa dönüp teşekkür edecektir. 🐱❤️
Cevap
10Cevap
gelir evet
Siz arayın ve yardım isteyin. O binanın sahiplerinden de yardım isteyin. Allah rızası için o kediyi çatıdan alın.
Mahsur kalacak aynen o istediği zaman iner tahtından
gelir gelir hatta sirenlerini açarda gelir hemde 5 araç konvoyu ile
gelebilirde gelmeyebilirde vicdanlarına kalmış dene istersen
Ara genelde geliyorlar
Açılınnn 🚒🚒🚒👨🚒
krdiler mahsur falan kalmaz sıkışmamış
Ara hemen düşer Allah korusun
İn aşağı de insin
gelir.
gelir
Gelir kurtarırılar
Dahs öncede csgırdık ama itfaiye yetisemedi kediye