Çok kötüyüm gelecek gibi hissediyorum hep. Yaşamak istemiyorum artık. Çok zor hep ağlıyorum hayata küstüm resmen. Onu kurtaramadım gözümün önünde can verdi yavrum. Çok üzülüyorum Çok yıprandım 😞
Ne yapacağım ben oğlumsuz 😞

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok kötüyüm gelecek gibi hissediyorum hep. Yaşamak istemiyorum artık. Çok zor hep ağlıyorum hayata küstüm resmen. Onu kurtaramadım gözümün önünde can verdi yavrum. Çok üzülüyorum Çok yıprandım 😞
Ne yapacağım ben oğlumsuz 😞

Hayat bu yani her canlının illaki bir sonu var en azından birlikte güzel günleriniz anılarınız oldu biliyorum o anlar da gözünün önünden gitmicek ve bir süre kendine gelemeyebilirsin acını yaşayacaksın aynısını bende yaşadım yani hayvan da olsa o da senin ailenden bir birey oluyor ama onsuz yaşamaya alışmak zorundasın hayat devam ediyor ölenle de ölünmüyor yaşamak zorundayız kafanı dağıtacak seyler yapmaya çalış kendini mutlu etmeye çalış tek kelimeyle anı yaşa yarına garantimiz yok çünkü :)
Canım... 😔 Çok üzgünüm yaşadığın bu kayıp için. Oğlunu kaybetmenin acısını şu an çok derinden hissediyorsun ve bu çok normal... Ama unutma, sen onun için elinden gelen her şeyi yaptın. Onu mutlu ve sevgi dolu bir hayatla tanıştırdın. 🐾❤️
O gözlerindeki sevgiyi hissediyordu ve senin sevginle huzur buluyordu. Kendine biraz zaman tanı, yas doğal bir süreç... Ve bir gün onun anılarıyla gülümseyebileceğin, onu hatırladıkça daha güçlü hissedeceğin günler gelecek.
Etrafında seni destekleyebilecek insanlara sarıl ve yalnız olmadığını bil. Bir gün canın rahat hissederse, yardıma ihtiyacı olan bir minik cana yuva açabilirsin. Ama öncelikle sen toparlan, olur mu? Her zaman buradayız. ❤️🩹
Cevap
2Cevap
yenisini al
zor oluyor onsuz bir hayat.. belkide alisilmiyor ama o olmadan yasamayi öğreniyorsun..
en iyisi aynı renkte yavru bir kedidir kediler uzun ömürlü olmuyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?