Arkadaş geldi geldi beim kucağa atladı.. Şu kalabalık kahvede.. Anlıyor seveni sqnirim :))

Arkadaş geldi geldi beim kucağa atladı.. Şu kalabalık kahvede.. Anlıyor seveni sqnirim :))
Cok masum bakmis🥰
Hayvanlar hissedermis iyiyi kötüyü üzgünü mutsuzu kimin şefkate ihtiyaci var bilirmiş ondan gelmiştir muhtemelen
Ama o nasil bir tutus bilemedim fotoğraf çekinmeye pek alışık degil pek şaşkın durmuş nereden bilsin hayvan KS ünlü olacak 😊
Emin olun ona zarar verecek bir şey yapmam. O tutuşan aninda da mirlama şeklindeydi.. Sonrasında zaten 1 saat kucağımıza uyudu arkadaş.. Sonra da gitti :))
Eminin efenim müsterih olunuz 😊
Ben çok hayvan sever değilim, ama tabi hakları ezilirse korurum. İnsan daha değerlimbence. onların akılları yok yani sevecenliği bilinç altında oksaydı eminim mutasyona uğrardı
Çok katılamadım.. Sadece iç gududen ibaret değiller.. Hatta sqdece icguduyle hareket den insan sayısı daha fazla.. Sahibini tanıması iyi davranana iyi davranması.. Mutlu olduğunda bunu anlamanız... İnsanın da onlardan çok daha fazla değerli olduğunu düşünmüyorum... Dünyayı mahveden yaşam alanlarını yok eden sahip olduğu gücü sqdecz yok etmeye harcayan bir tur çokta önem arz etmiyor sqnki :))
Hayvanlar bebekler gibidir biliç tam olarak yoktur ve içgüdü ile davranırlar. İnsanda iç güdü yoktur , içgüdüsel davranış vardır buda sadece annelik hissi olarak kabul edilir. İnsanlar iyi demiyorum ama seçimleri aklın kullandığının kanıtıdır. Kedilerde bu yoktur, o sebeple tatlı masul , bebekler ve belirli yaşa gelmemiş çovyklarda öylrdir. Bunun dışında kattığınız tüm anlamalr, siin insanlarla yaşadıpınız tecrübelerin yansımasıdır:)
Kattığım anlamlara sarılıyorum o zaman.. Dqhq hoş geldi bana onlar :))
Anlıyorum ama biraz üzmüşler sanırım onr:) her gün yeni bir okulumdayız asla aynı değiliz geçmişe tutunarak bu günüde benzer yaparsınzı. Ben söyliyimde siz aldırmayın yinede
Hahaha geçmişe aslq bakmam.. Hayatta keyif almaya odaklı ve her günün değeri bile biriyim lakin.. Bunun insanlarla alakası.. Mevcut herşeyi görüp dünyanın mahvolusunu izlerken insanların duyarsizligini görmek.. Bugün qkbelen de eskişehirde alakir da.. Önemli olan biziz diyip dünyayi yok eden insan.. Kibrinin meyvelerini maalesef torunlarına yedirecek.. O emaan anlayacak kımin ve neyin önemli o'dugunu:))
İnsanlar çoğu zaman kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapmaktan geri durmuyor. O yüzden güvenmek zor… Ama hayvanlar öyle değil, onların bağı sahte değil, içten ve gerçek. Bu yüzden dostluk dediğimde aklıma hep onlar geliyor.
Evet güzel yorum.. :)
Cevap
6Cevap
Kediler çok sadık hayvanlar evet.
Dediniz ama sonuç.. Kendini onsqtri sevdirdi.. 1 saat kucağımda uyudu.. Ve ardına bakmadan gitti :))))
Hayvanlar benim dostumdur. insanlar değil.
Barış bey insqn da bir hayvan turu :))
Hayvan türlerini severim. insan türü hariç.
Kolay kolay kimseye sarılmıyorum aşırı zordur. Arkadaş okey gül eğlen bitti ama dost başka şey.. yanılmadım yanılmam
Doğrusu o zaten.. Arkadaş çok dost çok az :))
Kediye ne anlattıysan şokun etkisinden çıkamamış bey dedecim ciyan beycim 🤣
Senden bahsettim garibim soka girdi.. Artık kendini martı sanıyor :))
Öyle yüksekten tutarsan kendini atmaca da martı da tavuk da sanacaktır 🤣
Bnrim ve kedinin boyuna göre normal yukseklik ama tabii senin için bilemem :))))))
Arkadaş dede dedik terminatör çıktı tarıyo mübarek 🤣🤣🤣
Ya ben masum masum yatmaya hazırlanıyordum sen saldın hey hey lerini üstüme :))
Heyheylerim üzerinde dedecim dikkatli ol 👻
Korktum şu an kutsal şu siparişi oluşturuyorum :))
Bi de burun spreyi gözünü seveyim
Hala hastamisiniz.. Büyük büyük binalar var içlerinde doktor denen kişiler.. Acaba bir ugrasqnizda baksalar mi :))
Orası neresi ben bilmiyom töbe töbe
Anlıyor tabiki hissediyorlar. Geçen gün sahilde onca insanın arasında yanıma geldi 🐶 önce sevdirdi kendini sonra önümde uyudu yere serpilip. 🥰
Buda uyuyacak yer arıyor şu an kucağımda.. Al ye yani o kadqr sevdirdi kendini :))
Gözleri de sürmeli güzelliğin. 😀
En sadık hayvan dost köpektir kediler nankördür
Olsun bu tatlılıkla nankorlukleride kabul.. Ben çok katılmıyorum kediler dqhq başlarının çaresine bqkqbilidikleri'den ve köpek gibi sahiplenilmek yerine sqhipliyen olduklarından böyle algılanıyor.. Kedi dqhq realisttir :))
Orasını anladım da.. a yerine neden q yazıyorsun sjsjjs
Sahada çalışıyorum arda harfler yer değişikliğine uğrayabiliuor.. Kusur sayıp mazur görün.. Hem iş hem cevap hem klavye ufak.. Tabi ki bahane değil ama oluyor işte arada ne yapayım :)))
Tamam sorun değil
Evet onlar daha çok kıymet biliyor
Sevdirdi kendini uyudu ve gitti... Vefasız bir dost imajı bıraktı bende:))
Ee her güzel şey çabuk biter bilir onu unutmaz bi yerde o iyilik karşılıksız kalmaz önüne gelir
Öyle tutulunca korkuyorlar diye biliyorum 🥹
Sence korkuyor gibi mi.. Mirlanip duruyordu.. Daha yeni kalktı kucağımdan.. Uydu birde keyfini sürdü.. Gitti :))
ateistlikten dost bulamazsın
Sana atist olduğumu düşündüren nedir acaba.. Demin bencem de Camii paylaştım.. Bu beni dindqr mi yaptı şimdi acaba.. Hükmü neye göre veriyorsunuz ona göre davranayım :))
profil resmindeki amblem ateistlik amblemi google a yaz öğren.
Bu, anarşi sembolü.
Genellikle kırmızı ya da siyah renkte, bir daire içine yazılmış büyük “A” harfi şeklinde olur.
A harfi “Anarşi” (Yunanca anarkhos: “yöneticisiz”) kelimesini simgeler.
Daire ise düzeni, birliği ya da “O” harfini temsil eder; “Anarchy is Order” (Anarşi Düzen Demektir) ifadesine gönderme yapılır.
Bu sembol, özellikle 20. yüzyıldan itibaren anarşist hareketler, punk kültürü ve karşıt-kültürel akımlar tarafından sıkça kullanılmaya başlanmıştır.
fark etmez o da şeytan işi iki amblem arasındaki benzerlik tesadüf değil.
@kadınyokdertyok şeytan iisni birak KS yi birak tel birak kari kiza yürüme millete sataşma sonra şeytandan bahset
https://youtu.be/Ys3f1ghodqM?si=YLABh7B2wcZwbI1_
aman be kaktüsüm sen dediğime bak bana bakma sen bana bakarsan gösterdiğim yeri göremezsin yukarıdaki de anladı sen de anladın parmağımın ucuna bak bana değil o şekle bak onu oraya koyan bilmeyene değil onu görenin anlayacağı aha tam da budur propaganda yı bırak değiştir anarşiyi şeytaniliği düzgün şeyler koy manası bu karıya kıza meselesi de nickimde yazıyor zaten dikenli dişi
hay oraya koyduğunuz şekillere özet bu laf ikinize de uyanın bitti.
@Kaktüüüssss sqrki çok iyi ya :))
buraya bir çok açıklama yazdım ama tıpa yemediğinden şikayet edip sildirmiş tekrar yazmıyorum bilginize.
Ben şikayet etmedim.. Dikkat edersen biri de benim yazdıklarımı şikayet edip sildirmiş.. İlginç insqnlar.. Hakaret nerde var yazdıklarımızda.. Bu siteye bakanlar gerczkten neyin ne olduğunu bilmiyor.. Niteliksiz insanlara sorumluluk verirsen sonuç bu oluyor.. Küfür yok.. Hakaret yok.. İki insan karşılıklı görüş bildiremiyor.. Enteresan
Şarkıyı severim
Tartisma yok polemik yok adam geldi satasti Daha içimi bile dökemedim saygimi bozmadım hakaret edip silseydiniz icim gam yemezdi😂😂
Neyse neselenelim
https://youtu.be/QlHB_a8W0xs?si=2pfn01nfbLCgb8tI
@Kaktüüüssss modlqrin isguzarligi beim gıbi adama kaba po'emik ve sataşma içeren yorum diyor... Ben yorum yapmadım cevap verdim.. Hakaret yok.. Karşı tarafta bende şikayet yok.. Ikizmidede sıkıntı yok.. Küfür yok hakaret yok.. En fazla laf sokma var zaten buda normal karşılanır bir durum.. Sitenin asabını boemamisiz.. Konu kapanmış... Valla bu modlarin kartları çok enteresan.. Kufur etsem dururdu :)))... Xpzr önemliymiş gibi birde ceza yemişim hahjaja.. 7000 expervereyim istediğim gibi sqydirayim o zaman.. Haksızlıktan nefrer ediyorum.. Bunu okusa sqon mod selamlarımı iletiyorum :)))... Sqrki güzel teşekkür ederim.. Müzik zevki iyi :))
Haksızlığı bende sevmem cok sinir etti beni adam satasti ama duramadım iste siz genede kusura bakmayın olay büyüdü
İyi akşamlar
@Kaktüüüssss ne kusuru sizi ne suçunuz var ki? Sizlik hiç bie durum yok hatta verdiğiniz cevaplarla güne neşe kattınız.. Başkaları yüzünden cninizi sıkmayın.. İncir çekirdeğini doldurmayacak mevzular:))
Tipe bak foto çok iyi ya 😂😂
Evet öyle sevdiriyor ki kendini :))
Dürüst olarak söylemek gerekirse kendime kedilere çok yakın hissetmiyorum ama bu aşırı tatlıymış buna bi ömür bakılır da 6 yılda ölüyorlar 😢😢
Kendimi **
6 yılda olmuyorlar ya benim eski kedim mecburen sahiplendirdik hala görüyorum 9 senedir hayatta :))
Ha 6 ha 9 ölünce çok üzülüyor insan 😔😔 büyümeyen ve ölmeyen bir kedi istiyorum
Ölümüne üzülmek yerine birlikte geçirdiğiniz harika zamanlara ofaklansaniz bence daha harika hissettirir :)).. Bu arada literatürde 38 sene civarı yaşamış kedi mevcut.. :))
Benim kuzenimin kedisi yeni öldü dışarı kaçıp duruyordu diğer kedilerden hastalık kapmış sanırım böbrekleri bitti öldü 😔
Üzüldüm.. Yaşayan her şey olur.. Önemli olan nasıl yaşadığımız.. Hiç bir anı paylaşmamış olabilirlerdi.. Güzele odaklanmak acıyı daha hafif kılabilir :!)
Doğru haklısınız dışarı kaçıyordu gezip gezip geliyordu en 2 gün falan gelmedi kayboldu sandık meğer flört bulmuş kendine bi kediyle geri geldi 😂😂 ayırdı sonra kuzenim bunları 1 hafta sonra böbrekleri bitti dediler öldü
Hahaha sevenleri niye ayırdı.. Böbrek değil kalp kırıklığından ölmuş kedi ya :)) adqm evden kaçmış flört bulmuş.. Daha ne yapacak.. Kuzenin ayıp etmiş gerçekten
Baytar böbrek dedi biz öyle biliyoruz valla bilemem 😂 dişiydi bizimki
Baytar bence kalbine bakmamış baksa görürdü.. Spontane böbrek deyip geçmiş.. İşte dişileri baskı altında tutan bir kuzen daha.. Kedilerde bile türküye gerçegi var.. Sevdiğine vermemişler :))
Onu evine götür abisi o seni sahiplenmiş🥹
Evde papağan var.. Pek anlasqcaklarini sanmam :))
Bence yanılıyorsun 🥹
Yok yanılmıyorum kediye yazık bizim papağan kendini başka bir şey sqnsifing's buna zarar verir :))
Yine bir minnoşun kalbi kırılcak desene😪
En sadık dost kedidir birde köpek
En azından zararı yoktur sessiz masum kulların
Güzelmiş sıpa ☺️
Çok güzel gerçekten :))
Göze bak😂
Çok sevimli ya.. :))
evet kedim bile yok
çok tatlıymış
🐶🐶.
Hiçbiri dost değil
Evet kedidir kedii