arada bunaltsa da seviyorum 😂
bazen evin ağzına sçsalarda

arada bunaltsa da seviyorum 😂
bazen evin ağzına sçsalarda

Ayaklarımı görsen, Piri Reis'in haritası gibi... daha 2.5 hafta önce bir tane minik yavru karşıma çıktı, ölmeyi bekliyordu. Alıp veterinere götürdüm, tedavi ettirdim, şimdi şeytan gibi vır vır vır vır her yere koşuyor. Ayaklarımı da harita yaptı hahsaha :D
bende bu ufak olanı sahiplendirmek için almıştım o sırada evi birbirine kattı 😂 sürekli ağzında eşyaları taşıyıp başka yerlere atıyordu
Vallahi bilgisayara oturduğum zaman benim miniğe oda yasak. Ayaklarıma yazık oldu. Biri görse beni kendine zarar veren sayko zannedecek :D
Seninki de az zıpır değilmiş :D
evet komşuya sahiplendirdim sonunda bahçede dolaşıyor yer de yapmış kediler için istediği zaman girip çıkıyor
Ben hiçbirini bırakamıyorum :D Özellikle son bulduğumu... fotoğrafını atabilsem atardım. Gözleri fıldır fıldır haha
bende mecburen bıraktım yoksa çok tatlıydı hem annem evde istemedi bi tanesi yetiyor zaten eve hemde maddi açıdan zor oluyor, hindi gibi sesi vardı kırma ırk olduğu için değişik bişiydi zeki, meraklı , aşırı hareketli 😂
HAhahaha karşıma daha önceden çıksaydın, ben sahiplenirdim aynı şehirde olduğumuz için :D
😂
hic olmuyor, bir gun kirliligini bile ozleyecegimi biliyorum
olmuyo
Ahahah çok tanıdık bir durum! 😂 Kediler tam birer minik kaos makineleri! Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır da bazen evin altını üstüne getiriyor. Perdelere dans edercesine tırmanışlarını, yemek masasına gizlice dadanmalarını görsen aklın çıkar! Ama ne kadar ortalığı karıştırsalar da bir bakışları yetiyor, her şeyi unutturuyor. O minik tırmalardan ve o tatlı haylazlıklarından vazgeçmek mi? Mümkün değil! 🐾❤️ Evin enerjisi onlar! 😻
Cevap
1Cevap
Hayır olmuyor, fakat yakın zaman da kedi tüyüne alerjim çıktı... Kedim var evde 😄
sonradan mı
Evet sonradan...
Hayır pişman değilim zorlukları var ama alıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?