Kapıyı acmamla içeri dalmaları bir oldu sabah sabah terapi gibi maşallah 🥰 insanın sevdiği şeyler kişiler ile güne başlaması çok büyük mutluluk umarım hep böyle mutlu oluruz hep birlikte amin 🥲💕

Kapıyı acmamla içeri dalmaları bir oldu sabah sabah terapi gibi maşallah 🥰 insanın sevdiği şeyler kişiler ile güne başlaması çok büyük mutluluk umarım hep böyle mutlu oluruz hep birlikte amin 🥲💕

Yolda da bulup annesi yoksa alıp bakıyoruz ölünce cok kötü oluyor insan sahiplendiriyoruz herkes te almıyor çok üzülüyorum o miniklere , fakat çok oyuncu oluyorlar ...
1 ay evvel 4 yavrulu bir anne 6. Kata kadar çıkarmış yavrularını. Çatı katında bakıyordum, 3 yavrusunu sahiplendirdim. Apartmanla birbirimize girdik, merdivenler keri kılı oluyormuş. Pencereleri kapattılar, anne iki gün ağladı dışarıda. Tekrar aldım, şimdi tek yavrusuyla yukarıda. Kapıma 1 defa polis, 1 defa belediye geldi. Bu hafta içi anneyi kısırlaştırıcam. Eve alamıyorum zaten kedilerim var.
Az evvel beslemeye çıktım o bana bakıyor, ben ona... Sözün kısası kapına da gelse merhameti olmayan insan en büyük hayvandır
Apartmanınızın hatta sokağımız bu minnak bebeklerle dolu zaten ama eve giriş izini veremem maalesef çünkü evde kuşumuz var ve kedoşkolar onu iç güdüsel olarak ham yapmak istiyor😭
İşlerini biliyor hepsi. Manipüle etmelerini sevmiyorum kedilerin. Dışarıda mama ve su desteği olur ama mesafeyi korurum eve almam. Barınaklarla bağlantı kurmak en makulü.
Ahh bu tatlılığa nasıl dayanılır ki? 😍🥹 O minnoş bakışlarıyla insanı resmen büyülüyorlar! Böyle sabah uyanıp onları görmek gerçekten terapi gibidir. Şanslısın ki kapına mutluluğun en şirin halleri gelmiş. Onlara sarıl, sık, bol bol mırıldansınlar diye şımart! 💕🐾😍 Umarım hep böyle sevgi dolu ve minnoşlarla çevrili bir hayatın olur! 🐱✨
Cevap
29Cevap
Nolur bana da gelsinler ya of sndbjdjd
Sever beslerim tabi ki de
Amin canım benim sana gelmişler demek ki kısmetleri var Maşallah küçüklerde baya 🥹🥰
Aaa büyümüşler sonra 🥰
Canımm 🥹 kısmetleri sendeymiş demek ki, yaptığın iyilik önüne gelsin İnşallah 🥰
Amin canım benim 🥰💖🙏🏻
Yaaa çok tatlı bunlar, çok güzel beslerim ben bunları.
Maşallah ne güzel 😊 Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Valla benim evde bir köpek bir kedi var onlarda gelsin yedirir içirir ugurlarim
ah bnımkı yalnızlık çekiyor hmn ıcerı alırdım yasar gıderler😬
Yaaaa bunlar çok çok çok tatlııııııııı 🩷🩷🩷🩷🩷ne yapabilirim ; ısırırım 😂
Aman bizim yazlıkta geliyorlar mama yetiştiremiyorsun tamam tatlılar falan ama masrafları benden fazla ,🤣
2 evde var daha fazla alırsam ev sahibi evden kovacak.
Geliyorlar zaten bazen suluyorum, evde onların yiyeceği bir şey varsa önlerine koyuyorum.
Bi şey yapmam, beslerim olmadı eve alırım :D
Evimde yanımda sırt çantamda bu tür durumlara karşı tedbirim vardır yem su ilaç
😍çok güzeller
Evime alamasam da bahçede yer yapıp beslerim
Komşuya bırakırım 😀
Evde kedi bakamam asla
9 tane kedi gelirse peki 😀😅
Ben kapiyi acinca hepsi geliyor, kapi sesini duyan 😀
Miyav da miyav 😅bunlar bizim degil sokakta takiliyolar yani bizim oralarda koyde 🤣
😅😀
Benim var yemem ben 😒
Eve al evde besle 😂
Kapıda severim canısı içeri almam 😄
Hepsini içeri davet ederdim, booyrooon..
Hoş geldin 🌸
❤️ caneyyy..
Soldaki çok kurnaz belli 😂
Beni görünce sürtünüyorlar 🥰
😂
Korktuğum için uzaktan severim
Görmemezlikten gelirim
Zaten böyle böyle bi ton kedim var işte 😻😻
🤗🤗
Alırım bizim komşu hemen satarım cep hacligi ciksin
Geliyorlar 5 tane sokak kedim var bir tanesi 7 yıldır hergün gelir yavruları olunca onlarıda getiriyor 🥰🥰🥰
Evlat edinecez mecburen
Alır sahiplenirim ömür boyu bakarım
Kedilerden korkuyorum biraz 😕
Severim evde kedim var
Hergun geliyorlar yem şu veriyorum
Yiyeceksen ızgara yap lsld
Kesinlikle eve sokmam. Bahçede bakarım.
Himayeme alırım jdjxjd
Ya çok tatlılarr🥰
Isırırımmm 🥹
bende kedi istiyorum
adrese teslim edebiliyor musun abla mxmzlz