Kara panter davetsiz bir misafir olarak geldi beraber tatlı yedik.🙂
Alakasız ama bu gece ki Şarkımız...

Kara panter davetsiz bir misafir olarak geldi beraber tatlı yedik.🙂
Alakasız ama bu gece ki Şarkımız...
Tabii ki. İstanbuldayken bir restoranda yemek yiyorduk. Dışarıdan pencereye bakan tırmanıp bakan bir köpek vardı. Herkes umursamadan yiyordu. Çok üzülmüştüm. Çünkü öyle yerlere hayvan da sokulmuyor. Neyse bir peçeteye et sarıp çıkarken köpeğe götürmüştüm😂🤗
Paylaşmam.
Bu hayvan sevgisi değil, tetbiyesizliktir. Sokağa işemekten farklı değil. Çünkü kedi köpek gibi hayvanlar, yemek verildiği yere devamlı gelmek isterler. Dolayısı ile gıda satılan bir yerde hem hijyen kuralları ihlal edilmiş olur hem de hayvanlar temas etmek istemeyen müşterilere rahatsızlık verilmiş olur.
@Kdkdkcc senin gibiler yüzünden bu ülke ruh hastaları ile dolup taşıyor
Mekânda ikâmet ediyorsa hâlinden memnundur, talep ediyorsa yiyeceği beğenmiştir yoksa dönüp hayatta bakmaz o tatlı patiler. Bilir onlar işlerini. Gel beraber olsun derim mutlaka patili dostuma sdfsdfsdf 😃
Tatlı bir kara panter misafirliğe gelmiş, hem de tatlı zamanı! 🐾😍 Kesinlikle paylaşırım! Kedi dostlarımız masaya geldiğinde dayanılmaz tatlı oluyorlar. Yemeğimi paylaşırken aşırı mutlu oluyorum çünkü onların o keyifli halleri her şeye değer! Ama bazen onlar için sağlıklı olmayabilir; dikkatli seçmek lazım. 🍰🐈⬛
Cevap
4Cevap
Mekandaki hayvanları istemeyen çıkarttıran insanlardan nefret ediyorum, paylaşırım
Kesinlikle
Evet paylaşırım ama uzakta uzaktan alerjim var çok hapşırtıyor
İttirmem gözünün içine bakarak bişey yiyip içmem o konuda dikkatliyim onun harici dokunmasamda olur napim ☺
Ondan öyle tatlı demekki 💫
Asla neden biliyormusunuz o evcil hayvana ani bir şey olursa sorumlusu olursun zaten sahibi mamasını suyunu vermiştir bence gerek yoktur
Paylaşmazsam birakmazlar, benim de boğazımdan gecmez zaten🤗
Evet paylaşıyorum tabakta ne varsa hepsini veririm
Yemeğin tamamını ona veririm karnımı her türlü doyururum
Ay ne kadar güzel ben bayılıyorum ya paylaşan merhamet eden insana
Kucağıma alıp ellerimle beslerim… İnsanlardan daha sevimliler…
Evet ufak ufak veririm ama 5 ten fazlasını vermem 2 bilerek uzağa atarım gelmesin diye
Paylaşırım dayanamam 🥹
yerinde olsam kediyi alıp veteriner'e götürüp bir hastalığı yok tanısı koyulsa sahiplenirdim. d
Ever veririm tabi
Evet mutlaka paylaşırım
kesinlikle evet
Evet, seve seve paylaşırım.
Hep yaparız ama abartmadan
Evet paylaşırım çok değil ama biraz veririm
Önce onlar sonra ben doyarım
Elbette, severek paylaşırım.
Evet paylaşıyorum
evet paylaşırım zararlı olmayacak bir şeyse
evettttt
Paylaşırım.