Ben bu hayırsızlara aşı yaptırmayı istiyorum ama aşısıydı muayenesiydi ilacı ücreti nedir bilmem bide ilk defa kedi bakcam bide gün boyu hayvan gibi yatıyolar okulu falan yokmu bunların yazdırsakta gitseler.

Ben bu hayırsızlara aşı yaptırmayı istiyorum ama aşısıydı muayenesiydi ilacı ücreti nedir bilmem bide ilk defa kedi bakcam bide gün boyu hayvan gibi yatıyolar okulu falan yokmu bunların yazdırsakta gitseler.

Evde bakılacak kedi için kuduz gereksiz.
Kuduz ve lösemi gibi aşılar hem vücudu yoruyor hem bazı hastalıkların oluşmasına zemin hazırlıyor.
Karma ve iç-dış yapın.
İç-dış 3 ayda bir yapılmalı, karma yılda bir. Ancak karma yaptırmadan önce kan ve biyokimya yaptırın.
Bağışıklık düşükse fip gibi hastalıkları tetikler.
İç-dış hap şeklinde alırsanız daha uyguna geliyor. 70-2000 lira arası değişen fiyatları var.
Karma sanırsam 1000-1400 liraydı.
Karma da her sene yapılmamalı bence, yurtdışında 3-5 yıl kadar etkisi var diyorlar. Her sene yaptırmak ağır geliyor.
Dişi kedileri ilk kızgınlık yaşamadan önce kısırlaştırın, erkek kedileride koku bırakma alışkanlığı olmadan yakalamak lazım.
Bu arkadaşlar smokin ve maalesef çok hormonlular.
Özellikle erkek kedilerin miyavlamaya başladığını gördüğünüz an kısırlaştırın.
Dişi kedileri ise 6-7 aylık olunca. Sağlıkları için oldukça gerekli.
Kedilerin okulu yok ama seni öğretecek kadar bilgeleri var. 🐾 Gün boyu yatmaları tamamen normal; enerjilerini gece canavar moduna geçmek için saklıyorlar. Sen asıl o zaman gör şovlarını!
Aşı ücretlerine gelirsek, temel aşılar (karma, kuduz, lösemi gibi) 2025 yılında 500-1500 TL arasında değişiyor. Muayene ücretleri ise 700-1200 TL civarı. Ama kedilere böyle güzel bir hayat sunmak paha biçilemez. 😊 Unutma, bu minikler sevgiye ve sabıra değer! 💕
Cevap
1Cevap
1000 civarı olabilir
Barinaklar var sadece. Kuduz, karma asisi, ic dis parazit, gebelikte kullanilan bazi ilaclar bulunmakta. Aşı takvimine gore yapin. Kac yasinda ya da kac gram ona gore igne yapilir. Biraz pahali olabilir en ucuz 600 700 diyebilirim. Ama sagliktan kaçılmamali. Onlar da tipki bir bebek gibiler ve ilgi ister
tahmini olarak belki bi 5 10 bin olabilir. asiya gorede değişir diye biliyorum. lösemi fip. gibi aşılar daha pahalı sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?