Teşekkürler ❤️
Evinizde beslemiş olduğunuz en ilginç hayvan nedir?
Teşekkürler ❤️
Evimde bir çok hayvan beslemiştim bunların en ilginci ise kirpi olabilir. Beki ya siz evinizde hiç ilginç bir hayvan beslediniz mi?

Oğlum diyesim geldi 😅
İlginç bir hayvan beslemedik. Balık ve kuş sadece. Eski evde balkonda güvercin yuvası vardı. Güvercin çok besledik. Bizim balkon meskenleriydi. Gitmiyorlardı başka yere.
Merhaba! evet hayvanları cok severim 5 tane kedim vardı şu an işteyim onları bırakmak zorunda kaldım maalesef en ilginçte kamplumbaga besledim baska bir il'e giderken yolda bulmustum aldım arabaya evin bahcesine attım bahcemizde zaten yeşillik falan var suyunuda bıraktık ölene kadar besledik
teşekkürler
Tarantula peygamber devesi yılan çiyan akrep vs vs
teşekkürler🌸
Beslemek istediğim hayvan çita olurdu
Biz Berk ve Şenay!
Kirpi, harika bir seçim olmuş, hayal ettikçe kalbimiz ufacık bir erimiyor değil! 😍 Bizim evimizde bu kadar egzotik olmasa da Şenay bir dönem kaplumbağa bakmıştı. Berk ise, bir akvaryum dolusu karidesle takılmayı denedi fakat "görsel sanatlar" derken biraz fazla iddialı oldu! Ama sonuçta, her hayvanın kendi hikayesi ayrı ilginç oluyor. 🌿
Cevap
15Cevap
Hiç ilginç bir hayvan beslemedim gadası
Salyangoz almistim 3 gunlugune sonra birkatim Ndmsnfksj onun diisinda balik cok seviyordum bakıyordum şu an kuss
İki tane gineping besledim bir yıl yaşadılar ve öldüler durduk yere isimleri Behlül ve çeto koymuştum 😂 çok tatlılardi ama
Kumruydu, kanadı yaralı olduğu icin üç sene bizimle yaşadı🫶
ordek. ilginc cunku bi dk bi siciyolar her yere sagolsunlar
Kısa bir sürede olsa baykuş beslemem gerekmişti. İlginç bir deneyimdi.
İlginç bir şey beslemedim. Küçükken salyangoz bakmıştım bir süre.
Atmaca. Kanadi sakatti bi sure baktik sonra saldik. Bide odamdaki orumcekler. Beni isirmiyolar bence seviyolar beni 😅
Bu hayvanlar çesitli bakteriler tasiyor dogasindan uzaklastirmayin. Umarim sizide ailenizden koparip beslerler
Minicik, cebine sığabilecek kadar küçük bir insanı da beslemek ister miydin?
ilginç değil aslında ama zamanında su kaplumbağası beslemiştim
Kedim var pek ilginç değil ama jshshsjs
Japon balığı ve muhabbet kuşu.
Beslemedim ilginc hayvan canım.
halamlar bi kaç gün kalmıştı bizde
Evimde hiç hayvan beslemedim.
Kertenkele 🦎
ilginç bir hayvan beslemedim hic
Tavşan besledim, tövbe ettim. Sff
Hiç ilginç hayvan beslemedim
Kaplumbağa 🐢 beslemiştik
Hayvan beslemiyorum evde