Kedim fip hastası?

2 ay önce sokaktan eve yavru kedi aldım şu an yaklaşık 4 aylık. Gayet iyiydi sağlıklıydı bi anda yeme bozukluğu sonra arka bacaklarında hareketsizlik oldu veterinere götürdüm röntgen kan hemogram yaptırdım hayvan hastanesinde MR çektirdim. Beyinde enfeksiyon ve fip var dediler her gün iğne yapıyo veteriner ama daha da kötüleşiyo sürünerek gidiyo şimdi evde tuvaletini tutamıyo. Gözümün önünde eriyo ben de eriyorum her dakika ağlayıp dua ediyorum. İlaç tedavisinin olumlu yanıt alması çok güçmüş. Olumsuz konuşuyolar şu tedaviyi de deneriz antibiyotik yaparız her gün falan. Ama umudum yok beni çok etkiliyo sürünmesi acı çekmesi. Barınağa vermeli miyim ne yapmalıyım fikir verin lütfen 🙏🏻

Güncellemeler
9 ay
Güncelleme 🥰 çok mutluyum veterinerimi değiştirdim hayvansever biriyle tanıştım ve tavsiye ettiği veterinere götürdüm yatış yapıldı gözetim altında tedavi uygulanıyor hem GS iğnesi hem petcore eidd kapsül kullanılıyor 2 gün oldu bugün görmeye gittim sürünen kızım yürüyordu 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 şükürler olsun çok mutluyum çok..
Kedim fip hastası?