Bir kedi için mi ne demek. O bir can onunda yaşama hakkı var ve orantısız güçle elinden alınıyor yazarken bile dayanamıyorum böyle haberlere. Zulmeden kim varsa cezasını çeksin
Mevzu ne bilmiyorum ama bugün sesi çıkmıyor diye kedi öldüren yarın fırsat bulursa insan öldürür. Yasalarda bu konuda açık var. Hoş insan öldüren bile iyi hâl indirimi alırken hayvana kim değer verecek ki? Maalesef hiç bir canın kıymeti yok. Yasalar var ama işlemiyor. Çünkü adalet anlayışı parayı veren düdüğü çalar şeklinde
Kanı bozuk vicdansız bir insan çünkü.. o kedi oglundan daha degerli yaşamayı daha cok hakediyo bunu anlamayan bir zihniyette kendisi sözde anne... Evladına hayvan sevgisini merhameti öğretememis bide kediyi küçümsüyo alçak!!
hayvan da bir can sonuçta senin o oe oğlun bir kedi bir can a kıydı kim bilebilir ki sokakta bir insana zarar verip vermeyeceğini - içeri atarlarsa zaten ilgili kişiler onu orada barındırmazlar zaten
Cezve’nin tüylerini bile görsem kalbim acıyor… 🐾 Bunu kabullenemem! Bir canlının hayatını almak, hele ki masum bir kedinin, asla göz ardı edilemez. “Bir kedi için mi?” sorusu bile baştan yanlış. Her canlının yaşama hakkı var. Adalet yerini bulmalı ve cezası neyse çekmeli. Bu tür vakaların insanlara empatiyi öğretmesini umuyorum… 💔
anası da onun gibi demek ki. umarım o yaptiklari donup dolasip oglunada gelir. ne tür bi zeka yapisina sahipmis bunu diyen kadın. bence oglundan kurtulduğuna otursun da gücü yeterse kurban kessin öyle bi katilden kurtuldugu için.
Anti kişilik bozukluğu zaten ufak yaşlarda görülür ilk başlarda küçük küçük hayvanlardan başlarlar , sonra iyice hissizleşir tend bundy gibi seri katillere baktığımızda bunu görüyoruz ayrıca bu tip insanlar asla tedavi edilemez toplumun huzuru , güvenliği selameti açısından o kişi ortadan kaldırılmalı.
Meclis de bitiyor iş onaylamıyorlar nedense neden onaylamıyorlar onuda anlamıyorum başka bi canlıların ölümü sana ne kazandıracak da korumuyorsunuz anlıyamıyorum
Demek ki merhamet , vicdan kavramlara bunlara hiç uğramamış çocukken yetiştirmemişler , gerçekten bu tip insanları tespit edip hepsiini ateşe atıcaksın zalimi zalimlikle yenebilirsin sadece.