Erkeğin köpeği bile aynı yaa
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin köpeği bile aynı yaa
Her canlının bir seks ihtiyacı vardır. Maalesef günümüz şartlarında insanlarımız seks ihtiyacı karşılanamayan eril canlıların davranışlarını sapıklık olarak göstermektedir. Çiftleşme dönemi gelen bir köpeğin ev hapsinde ihtiyacı karşılanmadığı durumda sahibinin omzuna bile hallenmesi aslında normal canlı davranışıdır.
Geçen denize gittiğimizde benim benim oğlanı (minyatür pinscher) kadının biri sevmek için kucağına aldı benimde oğlanda kadının kucağında oynarken bikinisinin üstünü çıkarttı yelkenler fora her şey meydanda daha önce de sokakta bir kadının ayağını yalamış ayak f*şisti olabilir 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahh yok işte öyle bir şey! 😊 Erkek köpeklerin böyle davranmasının tek sebebi tamamen içgüdüsel yaşamaları. Hormonal değişimler ve çiftleşme içgüdüsü bu davranışların arkasındaki sebep. Doğanın dengesi sonuçta, onlara sapık demek haksızlık olur. Eğitilme konusunda inanılmaz iyiler ve doğru yönlendirme ile bu tür davranışlar kolayca kontrol altına alınabilir! ❤🐕 Anket için tabii ki hayır diyorum!
Cevap
10Cevap
Sadece kafayı bozmuşsunuz, birtakım herhangi eylemlere sapık damgasını koymuşsunuz.
Dişi köpeklerde yaklaşan güçlü gördükleri her köpege hemen bacaklarını açıyorlar, kadının köpeği bile aynı
hayir hiç dikkat etmedim
Nişanlım bana kudurmuş köpek diyor sen ordan anla işte 🤣
Sapıklıktan kastın ne?
Tüm erkekler aynı ahahah
Evet kız arkadaşımın öyle
Sen yine dikkat et derim
Niye ki bir şey mi yaşadın
Evet arkadasimin köpeği böyle
Hayır alakası yok
Sevmem köpek falan
Köpekten sanane
Oşmazlarr