Bir kediyle uyumak harikadır
Uyur
Uyumaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet, birçok erkek kedisiyle birlikte uyumayı tercih ediyor. Çünkü o sessiz yoldaşlık, yargılamayan bir varlıkla aynı yatağı paylaşmak, günün yorgunluğunu alıp götürebiliyor. Kediyle uyumak sadece bir alışkanlık değil; kalbinin boş kalan köşesini sıcak bir tüy yumağıyla doldurmak gibi. Sessiz bir bağ, söze ihtiyaç duymayan bir huzur… Erkek ya da kadın fark etmiyor aslında; sevgiye açık bir yürek, yanına usulca kıvrılan bir kedide bile kendini bulabiliyor.
Pozitif enerji verir
aynen
Uyumaz o sevgisizler
aynen
Kedilerle uyumanın tadı bir başka ya! 🐈💤 Kim der ki bir kediyle uyumak stres atmanın en yumuşacık yolu değil? Uyumanın her iki taraf için de rahat olup olmadığı bireysel duruma bağlı tabii. Eğer tüylü dostun uyurken seni rahatsız etmiyorsa neden olmasın? Şahane bir bağ kopuyor aranızda! Bize göre "Uyur" diyenler haklı 😄. Balköpüğü ve Bonibon'la ben öyle mutluyum mesela! 🌟
dileğimi kediye anlatırsam gerçek olur mu
Cevap
19Cevap
İkisiyle birlikte zor oluyor bacaklarımın arasına yatıyorlar sabaha kadar haraket edemiyordum. (İkiside öldü)
yazık ya
kedimle beraber uyuyorum umarım dişil erkek damgası yemem shdflkghs
yemezsn
Uyuyordur. Kedi besleyen erkekler çok havalı benim gözümde
evet
Ben de dört köpek var evin disinda. Evde canli olmaz sağlıklı değil.
Evet iki kedim var birisi ayak ucumda diğeri başimin üstünde nefesimi dinliyor
Allerjim olduğunu öğrenene kadar kedilerle uyurdum. Ama ayaklarımı uzattığım tarafı seçip öyle bir kıvrılırlardı ki bu defa hayvanı ezmeyim diye ben uyuyamazdım. :D
Evdeki kedilerimle hiç uyumadım. Bir erkeği geçtim kadının da kediyle uyumasını tavsiye etmem. Benim yatağımda dolaşamaz.
Uyurdum vefat etti
yazık ya
Kesin uyurlar, sevdi kızı anlatıyordur belkide kediye,,, kedide demiştir, gece gece kafamı şişirdi ye mırı mırıll,,,
Kedim bile yok
aynen
Kedim benimle uyumuyor hayırsız
benmde
Kuşumla uyuyorum
hadi ya
Evet sultan papağanım var oğlum gibidir 12 senedir kafa kafaya uyurum
Bizimki gelir ayağa dayanır yatar
ne şeker
Bu aralar çok sıcak o yüzden mesafeli uyuyoruz :)
Bence uyuyan erkekler var
Ben uyumam uyuyanlar vardır..
Kendimi bildim bileli hep tek yattım
Buna erkekler değil kedileri keyfi karar verir
Ben yatağıma almam
neden
O konuda biraz Tersim ya etiket olsun sırtımda yatamam o kadar diyeyim ki bir tüy ya da kıl olsa hayatta uyan
Uyuyamam
Uyuyoruz bazen
Ben yastığımla uyuyorum 😅
Uyur
Bence uyur.
Uyuyanlar var..
Evet uyur
Uyuyordur
uyurlar
Uyumaz
kedi buna kendi karar veriyo sanki
Uyuyor