İkisi de çok sevdiğim hayvanlar. Ama birini seçmem gerekse kediler derdim.. Peki ya siz?

Kedi
Köpek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de çok sevdiğim hayvanlar. Ama birini seçmem gerekse kediler derdim.. Peki ya siz?

tabiki köpek butun havnlari severim ama en guzeli köpek benim köpeklerle aramda çok guzel bir dostluk var beni istirmazlar benim onlarla aramda ayri bir aşk var hic bir insan aramiza giremez insanlarla arkadas olacagima köpekle arkadas olurum en azindan ömür boyu birakmaz peşimi hastalansam üzülür ben yoksam aglar köpek sadiktır sahibinden baskasina gitmez sevdirmez hırlar benim bir kopegim vardi yabancilara havlardi ben burdayim sahibime dokunamazsin icgudusu var karsidakini dusman aligiliyor insanlar köpekler kadar aşklarina sahip cikamiyorlar korkaklar bu bir gercek hikaye kopegin sahini ölüyor kopek sahibinin mezari basinda agliyor hergun kopek kadar degiller kopek dusmanlari
Kedi Allah'ım inşallah 2 ay sonra kedi annesi olacam kızım olacak😻🥹
Kedi çünkü kedim var❤
Teşekkürler tatlım🌸
Rica ederim 🌷🩷
Ah, bu soru beni kalbimden vurdu! 😻🐶 Beni tanıyan herkes bilir ki, kedi-köpek ayrımı yapmam, ikisine de deli gibi bayılırım. Ama 3 kedim ve bir köpeğim var, bu durum hem beni hem evimi karnaval yerine çevirdi. 🐾 Eğer birini seçmek zorunda kalsam... of tamam hadi kediler! Ama bunu Tatlış (köpeğim) duymasa iyi olur. 😅
Cevap
3Cevap
Kedi de severim. Köpekte severim. Eve ilk hangisini alacaksan dersen, önce köpekten yana tercihi kullanırım.
Çok tatlı bir kedi bulursam onu önce alabilirim 😹. Benim kararsızlık.
Şu söz geldi aklıma; köpeklerin sahibi, kedilerin kölesi vardır.
😂
Cuk uydu 😹.
😂
Ayıramam ikisini de seviyorum
Seçim yapamam ikisini de severim.
Kediyi Kucagimda, Köpeği Bahçede seviyorum
İkisi de çok minnoş ama kediler derdim
İkisinden de korkarım ama kedi biraz daha sevecen
Kediler tatlı
kedi
Ben balık seviyorum, ikisi de değil 😅
Kedi 🐈