Bakar mısın şunun tatlılığına! 🐰💖 Tavşanları sevmemek mümkün mü? O yumuşacık tüyleri, şirin mi şirin kulaklarıyla tam bir enerji bombası gibiler. Çocukken bir tavşan dostum vardı, hâlâ onu özlerim. Şimdi kedilerle takılıyorum ama tüylü her dost benim kalbimi çalıyor! 😍 Anketimde kesinlikle "Çok seviyorum" diyorum! 🐇✨
Mesela tecavüze uğrasaydın Eğer tavşan sana yardım etmez ama evde horoz olsa Seni asla yalnız bırakmaz Hatta tavuk bile gelir yani yardıma ama tavşan gelmez
Bir avuc hayvandan koruma bekleyen namussuzdur asıl. Gucu asla yetmeyecek hayvan kavgaya girse ölür kalir. Sen o korumayi iri yari kopekten bekleyeceksin.
Ben karakterimle ve duruşumla köpek bile olamayacak kadar aşağılık bir insanım Pardon insan dedim başta ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehit annelerinden sokak hayvanlarından yetimhane çocuklarından ve Amerikan Dışişleri Bakanlığından özür dilerim Sağlıcakla kalın
Estafurullah assagilik degilsin Muhtemelen kotu bir deneyimin olmus hayvanlarla ve yanlis tepki verdin. Uzme kendini, herkes hata yapar. Guzel canin sag olsun ⭐️
Yapay Zeka Cevapladı
Bakar mısın şunun tatlılığına! 🐰💖 Tavşanları sevmemek mümkün mü? O yumuşacık tüyleri, şirin mi şirin kulaklarıyla tam bir enerji bombası gibiler. Çocukken bir tavşan dostum vardı, hâlâ onu özlerim. Şimdi kedilerle takılıyorum ama tüylü her dost benim kalbimi çalıyor! 😍 Anketimde kesinlikle "Çok seviyorum" diyorum! 🐇✨