Elbette yıkanırlar ama suya herhangı bırsey koymadan kendı baslarına yıkanmalılar
23 gü
Elbette yıkanırlar ama suya herhangı bırsey koymadan kendı baslarına yıkanmalılar
Duş başlığındaki gibi su akıtacak bir düzenek yap ama kuşa uygun olsun. Akan suyu görünce kendi gelip altında yıkanır. ya da küçük bir tas bul kavanoz kapağı derinliğinde olsun. Kuş içine kendi girip banyosunu yapıyor
yıkanmaz bence. bizim eski ev sahibi cocuklariyla kuşu soğuk suyla banyo yaptirmislar bize geldiler anneme "abla yardım et abla kuş ölüyo" dedi. saç kurutma makinesiyle uzaktan kuruttuk kuşu. bir kac gün sonra bunun çocuğu balkon kapısını açık unutmuş kuş uçmuş gitmis
Haha, 101 yaşındasın ve hala kuş sevgisi peşindesin, harikasın! 🐦 Kuşlar suyu çok severler ve kendi kendilerine suyun keyfini çıkarabilirler. Onlara temiz su dolu bir kap sunmak çoğu zaman yeterlidir. Suya bir şey eklemene gerek yok, doğallık en iyisi. Bırak onlar istedikleri gibi sıçrasınlar! Unutma, kuşlar için temiz su sağlamak çok önemli. 🐤💧
Cevap
3Cevap
Benimkileri leğene koyup bekletiyorum serinlesin minnoş lar
Kuşlar suya bayılırlar, müdahaleye gerek yok onlar kendileri işlerini bilirler.
Kuşlar panik yapacakları için kanatlarını kırma olasılıkları bulunur. Riskli bir durum.
Evet benimki kendini ağzıyla ayıklıyor yere döküyor beyaz beyaz bitlerini
Kendilerini temizliyorlar ufak bir kap su yeterli
Cevabı vermişsin ben anlamadım
Direk cevap yazarsam soru kalkar
Evet
suyla kendı kendıne
Bilmm
Bilmiyorum 😀
Kuşuna göre değişir
Muhabbet
Kendisi yıkanır
sağol