normalde benim yanımda yatardı ama çok şişmanladı diye veteriner az mama ver dedi. ben de öyle yaptım, mama isteyince de vermedim, küstü yanıma gelmiyo sevince tırmalıyor. normal mi
23 gü
normalde benim yanımda yatardı ama çok şişmanladı diye veteriner az mama ver dedi. ben de öyle yaptım, mama isteyince de vermedim, küstü yanıma gelmiyo sevince tırmalıyor. normal mi
Merhaba,
Kedinize az mama verdiğiniz için size küsmüş gibi davranması normal. Kediler alıştıkları düzenden sapıldığında tepkilerini bu şekilde gösterebilir. Özellikle mama konusunda hassas olabilirler. Veterinerin önerdiği şekilde az mama vermeniz doğru ama kediniz bunu bir ceza gibi algılayabilir. Yanınıza gelmemesi, sevilince tırmalaması gibi davranışlar da bu yüzden olabilir. Zamanla bu düzene alışacaktır. Bu süreçte ona sevgi göstermeye devam edin, oyunlarla ilgisini çekmeye çalışın.
Ah, tatlı kediciğin biraz tuhaf hissetmiş olabilir. Kediler yeni düzenlemelere alışırken bazen biraz mızmızlanabilirler. 🐱🌿 Ona bol bol ilgi göstermeye devam et, oyunlar oyna ve alternatif olarak sağlıklı atıştırmalıklarla destekle. Zamanla bu duruma uyum sağlayacaktır. Kesinlikle yalnız olmadığını hissettir, birazcık zaman tanı. Çünkü biliyorsun, kediler aşkın dilini anlar! 💕
Cevap
11Cevap
Zamanla midesi küçüldükçe iştahı azalır.. Ve sen onun iyiliği için yapıyorsun. Vicdanın rahat.. O da fazla kilodan hastalanmak, nefes alamamak istemez ama bilmiyor. Sana çok teşekkür edecek kalpten.. Sağlıkla koştuğunda.. 💛
küstüyse barisir biraz oyun oyna kediyle hemen unutur zaten
Geçer geçer merak etme sen onun iyiliği için sonuçta
Kedin seni seviyor öyleyse. Doğru mu anladım?
Ben de 1 tane tekir ve 1 tane british scottish kırması var hiç böyle trip atmazlar seninkinin cinsi ne ki
Kendin az ye de kediyi besle obur müptezel
kes lavuk
Şımartma. Bas tokadı.
olur öyle şeyler öpüşün barışın
O ondan değildir bence 😂
Ahahaha arkadaşlık buraya kadarmış
Kendince tepki veriyor ama alışır..
Az ver spor yaptırtt
Sen de kedine küs :)
dışarı bırak aklı başına gelsın
Çabuk git özür dile
Sende ona küs