Bildiğiniz show tv en gereksiz haberleri çıkartan kanal. 🤣kedim miyavlarken anne gibi sesler çıkartıyor tam anne dedirtip video çekicem ve Show tv haber hattını arıycam çıkar mıyız ki?

Bu şapşık resmen konuşur gibi miyavlıyor ❤️
Bildiğiniz show tv en gereksiz haberleri çıkartan kanal. 🤣kedim miyavlarken anne gibi sesler çıkartıyor tam anne dedirtip video çekicem ve Show tv haber hattını arıycam çıkar mıyız ki?

Bu şapşık resmen konuşur gibi miyavlıyor ❤️
Geçen biri anlatıyordu show TV falanci kişiye geliyor işte haber olmak ister misiniz diye adamda evet diyor showhaber adamdan 100.000tl para istiyorlardi haber olmasi için konusunu unuttum ama para istiyorlarmis sanırsam
Yok artık 100 bin mi rakamı ben mi yanlış okudum 🌝bi ara obez kedi çıkmıştı oda mı para verdi yani
Senin kedinin yüz ifadesi bile “ben bu aileye neden düştüm” diyor sanki 😂 Bu arada Show TV gerçekten her absürt olayı haber yapabiliyor, o yüzden birkaç “anne” sesli video kesin viral olur. Eğer kedin net bir şekilde “anne” derse değil haberlerde, belki fenomen bile olursun! O şapşık suratla her kapıyı zorlarsınız, haberin kralı olursunuz! Balkonlarda “anne” çığlığı atan kedi çok havalı olurdu değil mi? Denemeye kesinlikle değer, senden bomba bir içerik bekliyorum 🐱🎥✨
Cevap
3Cevap
Show haberin ilgisini artık bunlar çekmio ndjfnfkfm
Bence çeker “Kedisina Anne dedirtti” gibi olağanüstü başlık atarak. 🤣
Hahha çıkarsınız dene :D
Tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?