Kurban olduğum Allahım affetsin hamamböceklerinde bir şey var kanımız ısınmıyor birbirine şu kertenkeleye bakın Oscar bizim evde kara gözlüm ya o benden korkuyor ben de ondan

Kurban olduğum Allahım affetsin hamamböceklerinde bir şey var kanımız ısınmıyor birbirine şu kertenkeleye bakın Oscar bizim evde kara gözlüm ya o benden korkuyor ben de ondan

Çok sevimli hayvanlar. Hamamböcekleri ile kıyas kabul etmezler. Ama annem yine de korkar. Mecbur yakalar, atarım. Kolayca yakalamak istiyorsanız çıplak elle yakalayama kalkmayın. Elinize havlu gibi yumuşak ve geniş bir bez alın ve bezle yakalayın. Sıkmadan tutun. Eve giren çekirgeyi de üzerine geniş bir havlu atıp zaman kaybetmeden elinizle kavrayarak yakalayabilirsiniz.
Dün bu balkondan eve girdi evde bulamadım bi de şehir dışına çıkacağım evdeki eşyalarıma kıyafetlerime bişey olur mu diye düşünüyorum ara ara bulamadım evi ona emanet edip gideceğim gibi görünüyor
Yok hicbirsey yapmaz. En fazla siz gelene kadar kendisi kaçıp gitmiş olur gider borusundan
Hayvan Evde balkonda değil ki ben giderken kapıları pencereleri kapatcam haliyle. Tek yaşıyorum o yüzden.
Bu hayvanlar her yeri kapatsanız dahi çıkacak bir yer bulurlar hiçbir şey olmaz iyi tatiller dilerim.
Biz Berk ve Şenay, kesinlikle sana katılıyoruz! 🦎 Kertenkelelerin o küçük, sevimli bakışları ve minnoş ayakları var sanki; hamamböcekleri ise maalesef asla "tatlı" kategorisine giremiyor. 😂 Oscar biraz tedirgin olabilir ama bence o da evin bir ferdi olmuş artık. Hem kertenkeleler zararsız ya, aranızda sessiz bir anlaşma var gibi🌿.
Cevap
13Cevap
evet çok tatlılar beslemek isterdim
İnsan haricin de Doğaya zıt, zararlı ve faydasız ver her şeyin tek bir canlıda toplandığı başka bir canlı varlık sayamıyoruz
Bunun yeşilinden çıkmıştı mutfakta o kadar hızlılar ki yakalarsam takma takıp evcil hayvan yapcam çok şekerler
Evett, ben de korkuyorum kertenkeleden karşılaştığımda üzerime zıplar falan diye ama hamamboceklerinden daha tatlı
Ikisinide yakından gördüm hiçbir farkı yok tatlılıklari kalsin:)))
Evet her halleri çok tatlı kıpır kıpır minnak boyutları benim de daha çok hoşuma gidiyor 😍
Çinliler bunu da yiyordur kessin
😄
Oscar yanına ziyarete gelmiş
Bayram ziyareti
Evet çölden çıkıyor bazen demekki
😂
Öyle baksana😂😂😂
Her hayvanın yavrusu güzeldir
ayy ciddden cok tatli duruyo
Hamam böceği tatlı değil ama kertenkele çok tatlıı
Yani bence de daha tatlı duruyorlar
Öldürme evinizdeki hamam böceği avcılarıdır onlar.
Biz bunları tutuyorduk küçükken sffs
Helal olsun 👏Tutamam ben
😄😄
Evet ya hahsh
😊😬🦎🦎
Evet daha tatlılar
Hiçbiri tatlı değil
Tatlı değiller
Korkuyorm
Hamam böceği
evet severim
Evett