Yavru kedim b*kumu yedi🤮?

Annesi ölünce sokaktan sahiplendiğim bir tane tekir yavru kedim var şimdi 3 aylık pikniğe gitmişken evde tek kalmasın diye onu da götürelim dedik. İşte sonra yemek yedik falan Tabii tuvalet yok yemekten sonra ben bir çalının arkasına çatır çutur bıraktım ama çok yaptım. Üstünü örtmedim zaten kimse gitmezdi oraya çünkü çok kuytu bir yerdi. Kedime yemek yedirmeye çalıştım ama yemedi bir türlü verdiğim hiçbir şeyi yemedi Bu arada kutusundaydı sonra bir ara çok sıkılmış görünüyordu biz de kutusundan çıkardık Ben de kitap okuyordum tabii o da gözümün önünde dolaşıyordu falan sonra bir ara sesini kesildiğini fark ettim baktım oralarda değil kaybolmuş hepimiz aradık falan çok sessizdi hiç miyavlamıyordu sonra ben bir o çalının yakınındayken küçük bir ağız şapırdatması gibi bir ses fark ettim düşündüğüm şey olmasından korkarak yaklaştım ve bir de ne göreyim! Zavallı yavru tekir şapır şupur bokumu yiyor!😱 Bir de ağzı ve tüm yüzüne bulaşmış gözü bile bok olmuş ıyy iyisi mi onu orada bırakayım deyip gittim şu an biz evdeyiz O hâlâ orada ne oldu başına ne geldi bilmiyorum.

Yavru kedim b*kumu yedi🤮?