Kizlar bugün okuldan bi hocama kedi sahiplenirdim sizce bu yavru sayılır mi?

Arkadaşlar bu kedinin aynısından sokakta gördüm okula giderken ve çok hasta bi gözde iltihap olmuş bitiriyordu peşimden geliyordu bende en son dayanamadım taşıyıp okula görürdüm müdürün yardımcısına ve rehberlik hocasına durumu anlatım onlarda birini bul dediler sahiplenmek için sahiplendirmek istediler okuldaki herkese söyledim ama kimse almak istemedi en son eve gittiğimde aklıma beden hocam geldi onunla konuştum telefonda kendisi okula gelmemişti bana demiştik biz bakarız demişti merak etme bakarım demişti evine almak istemedi çünkü onda cins kedi var onunla kavga eder okulda bakacağını söyledim bugün okula geldi beni aradı yanıma geldi kedi nerde dedi bende arka bahçede dedim sonra rehberlik hocasını gördü dediki kedi yavru mu dedi evet dedim oda rehberlik hocam bakar dedi rehberlik hocasıda yok ben bakamam dedi bende burada beden hocamdan sinirlendim hani siz bakıcaktiniz dedim oda kedi bakmasından ne anlarım dedi sonra hocam dedi sonra bana dediki kedi nerde dedim bende çardak ta dedim bende sınıfıma gittim oda kediyi görmeye gitti tenefüste yanıma geldi dediki senin anlatırım gibi değil o kadar yavru değil kendini kurtarmış dedi biz bakarız merak etme dedi aklın almasın dedi bi sürü şey söyledi sonra gitti bu kedinin aynısından işte boyu bile aynı sizce yavru sayılmaz mi