Kkizlar bir yavruyu annesinden ayırdım annesi bana bakıp gözleri dolmuştu?

Arkadaşlar bugün okula giderken okula yakın bi yukuşa çıktım çıkarken 2 tane çok hasta yavri kediler vardı 1 aylık tan küçükler anneleri yanındaydı sonra aşırı hastalardı malade olan bi adam dediki veterenerlere arıyoruz gelip almıyorlar dedi bende abiye okula götüreyim okul ararsa bence gelirler dedim zor 1 tanesini tutum tutup yavru kedinin bi gözü iltifat olmuş şişmiş ve taş gibi bir şey geliyordu gözünden annesini gözlerinin önünde aldım yavrusunu kucağıma oda bana bakıp durdu ama mecburdum çok hastalar yani sonra kediyi okula görürdüm müdürün yardımcısına gittim gösterdim söyledi ida bana dediki rehberlik hoca şöyle kutu versin onun içine köy arka bahçeye köy veterenlere arayamaz dedi sahiplendirelim dedi sonra rehberlik hocası geldi gösterdim oda bende kutu yok dedi müdürün yardımcısı bana para verdi git kantinden ona süt al dedi kantine gittim çilekli süt olmaz dedi ayran al ona dedi ayran aldım arka sonra müdürün yardımcısı kimya hocama şöyle anlat durumu veteranlar arasın dedi gidip anlatım sabahtan beri veterenlere arıyorlar gelmediler en son 7. Derste aradılar gelmedi sonra bilmiyorum ne yaptılar 8. Dersten sonra eve gittim ama çok kirildim üzüldüm bi yavruyu annesinden ayırmak istemezdim sabahtan beri ağlıyorum yavru kediyi annesinden ayırdım diye annesinin bakışlarını bi görseydiniz ağlardınız ama o yavru kedinin ileşmesi için almak zorundaydim

Kkizlar bir yavruyu annesinden ayırdım annesi bana bakıp gözleri dolmuştu?